Ultimele modele de Logan 0.9 Tce nu au intinzator la cureaua de accesorii?
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
E întrebare la mișto ?
Ai 2 kituri de accesorii:
de 0,9TCe = curea + întinzător + 2 role
de 1,2TCe(montat pe0,9TCe după 06/2014)) = curea + întinzător +1 rolă
alte detalii aici de la #
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Nu e intrebare la misto.
M-am uitat la un 0.9 TCe din 2019 si pe traseul curelei am vazut fulia motor, alternator, compresor AC + inca o rola care nu parea sa aiba intinzator (Pompa de apa?).
Ideea e ca arata fix ca in linkul de mai sus dar fara cele 2 role.
Cred ca era fix la fel ca in poza atasata (in poza fiind de la 1.0 Tce).
Dar poate fac o poza reala mai pe seara.Attached FilesLast edited by adi90; 11 August 2019, 12:23.
Comment
-
1,0TCe (H4D) nu are întinzător are curea "fixă"
La H4B e ce e în poze:
Last edited by 77sky; 11 August 2019, 15:31.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Voila.
Logan 0.9 TCe SL Plus din iunie 2019.
Asta inseamna cost mai mic pentru ca se inlocuieste doar cureaua.
Sau nu?
Cat costa modelul asta de curea?
Comment
-
Oare... a intrat contabilul și a început tăierile:
1. folosirea de piese de pe 1,2TCe, întâi kitul de accesorii, apoi și compresorul de AC
2. curea fără întinzător și role = frecare mai mică dar risc de patinare pe pompa de apă , alternator și compresor.
3. curea nerefolosibilă și risc de forțare rulmenti pompă, alternator și compresor - de ce? vezi poza din flyer-ul cu lansarea H4BPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Originally posted by gabrieln1960 View PostNu, in dreptul lampii suplimentare folia este decupata pentru ca altfel ar fi ilegal iar montatorul autorizat stia prea bine asta. Masina era pe tunelul de iesire, era penumbra si aprinse toate luminile. Nu am mai vazut-o asa niciodata si am avut aceasta impresie. Este posibil sa ma insel ca atunci cand am facut afirmatia ca luminile de pozitie cu led se vad extrem de slab pe soare puternic. Cineva mi-a demonstrat ca nu ledurile sunt de vina ci pozitia si distanta din care le-am privit eu.
In carte tipul becului e P21W.
Becul este W16W. Am reusit sa ma uit prin portbagaj si stop si se vede becul ala gras fara soclu.
Comment
Comment