În principiu da, contează însă și stilul de mers
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Mna, vorbind de stilul de mers, nu stiu ce sa zic, ea in modul normal, pe D schimba undeva in 2500-3500, depinde cat de tare apas pe acceleratie. Catdeodata mi se pare turata dar mna, cine o fi gandit-o in felul ala, a stiut el ce face (sper), iar in ECO mode merge subturata tare in unele cazuri, chiar si cu 1300
Comment
-
Asa o conduc si eu pe a mea dar nu am avut din fericire așa pată. 16000 km din iunie 2018.Attached Files
Comment
-
Salutare. nu e o intrebare, e o ... gluma IT. incercam sa imi fac azi contul pe MyDacia si, cand sa adaug masina, zice ca nu e buna data (formatul ei) de prima inmatriculare, in conditiile in care data o selectezi din calendar, deci nu poti sa o scrii gresit... misterele IT-ului si al DacieiAttached FilesLast edited by 77sky; 17 September 2019, 17:58.
Comment
-
-
Salutare
M-a suna o tanti de la VC, mi-a dat data fabricatiei, si a mers. Eu,avand masina in leasing, nu am la indemana documentele, in afara de talon. Oricum, tanti mi-a spus ca traducerea in romana (din franceza) e aiurea si de aceea nu intelege omu' ce tre' sa faca.
Comment
Comment