Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
george.sce ce ai zice tu daca nu ai mai comenta aiurea, pe langa subiect? Ai face un bine multor colegi de pe forum. Multumesc.
Bibi79 , alea par sa fie. O sa comand eu cateva si va spun.Last edited by Silviu; 13 November 2019, 14:02.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View Post.....
Tampoanele reglabile se folosesc și la hayonul de Duster ph3 (teoretic și la MCV II dacă nu au făcut reduceri de costuri)
908782746R
11,55euro
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
- Likes 3
Comment
-
Originally posted by Bibi79 View Post
Am comandat 6, urmeaza sa le scot si pe cele din lateral la capota si pe cele de la haion.I have no special talent. I am only passionately curious.
- Likes 2
Comment
-
Si doua poze cu ele. N-am apucat sa le schimb si pe celelalte.
IMG_20191118_093102.jpg image_529923.jpgI have no special talent. I am only passionately curious.
- Likes 4
Comment
-
Aceeasi problema am avut si eu cu capota. Vibra si scotea un sunet urat. Am pus 2 bucati mici de cheder cu adeziv pe capota, in dreptul tampoanelor fixe ca sa se loveasca in ele si sa "umple" spatiul ala de 2-3 mm. Acum nu mai face dar pe viitor ca si rezolvare mai estetica, as pune tampoane reglabile.... daca merg la un magazin de piese auto, pentru ce masina sa cer? Am citit mai devreme ca Duster ar avea, sau sunt si loganuri cu asa ceva din fabrica? Ma gandesc sa intre fix in gaura ia sa nu trebuiasca sa dau gauri sau ceva.
Comment
-
Codul celor de mai sus testate de mine si Bibi79 este 7700843546.
Nu ai citit 3-4 posturi mai sus?! In postul #8791 am specificat clar ca intra in locul celor actuale, deci nu trebuie modificat nimic.I have no special talent. I am only passionately curious.
- Likes 2
Comment
-
https://www.olx.ro/oferta/tampon-reg...t-IDa5Bb7.html
de aici .
se potrivesc fara nici un fel de probleme/improvizatii. 4 buc + transport 110 RON
- Likes 2
Comment
-
Am si eu o intrebare:
aveti idee daca in spatele loganului, pe bancheta din spate a mașinii, mai încape o persoană adulta la mijloc daca sunt 2 scaune de masina,cu copii mici, cu isofix ,montate pe margini?
intrebarea este adresată cu prioritate celor cu minim 2 copii , ei ar trebui să cunoască situațiaLast edited by panselin4; 27 November 2019, 20:58.
Comment
Comment