Bujiile la cati km le-ati schimbat al 1.2 16 v?
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by RONNIE View PostSalut. Se pot pune jante de 17 pe un logan 2? Mă interesează dacă se potriveste.Last edited by leutzul; 7 September 2020, 07:31.
- Likes 2
Comment
-
Daca nu exista model Dacia omologat cu jante pe 17 nu poti sa adaugi. M-am interesat eu pentru MCV 2 daca pot trece configuratia 205/5516 de MCV 2 Stepway. Costul estimativ era de ~1200 lei (acum 2 ani, pentru modificarea CIV) si mi-au spus clar ca pot face aceasta omologare deoarece exista un model similar deja omologat oficial, altfel nu mi-ar accepta cererea.I have no special talent. I am only passionately curious.
- Likes 2
Comment
-
Originally posted by leutzul View PostAi dreptate. Doar in CIV si in baza de date a RAR/Politie,baza de date care poate fii consultata oricand de orice politist.
Comment
-
-
Originally posted by leutzul View PostAsta crezi tu, eu stiu asa cum ti-am spus.
...:
Comment
-
Daca intocmeste PV fara toate verificarile si este gresit, o contestatie in instanta si se rezolva favorabil pentru contravenient. Daca respectivul contravenient face si o plangere impotriva agentului, nu-l vad bine pe agent. Fiecare procedeaza cum crede dar necunoasterea legii nu te absolva de vinovatie, valabil pentru ambele parti.
Comment
Comment