Intrebari Logan 2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Buna. Am un Logan 2 1.0 sce. A venit timpul sa ii schimb bateria. Originala e de 60 Ah 510A (EN) fara start stop. As pune tot Rombat. M-am gandit la Un Rombat Premier 60 Ah 580A (EN). E ok daca are 580A? Nu ma pricep... Ms.

    Comment


    • Normal ca este ok, are chiar mai mult decat a pus fabrica, iar la Rombat, fiind si cea mai vanduta de pe la noi, cu siguranta nu vei lua una statuta pe raft de luni/ani de zile. Go for it !!
      sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

      Comment


      • Originala are tehnolgie EFB. Adica e pt start/stop. Deci ia una la fel cu EFB sau AGM.

        Comment


        • Buna seara!

          De când a scăzut temperatura, in special dimineață până se încălzește motorul am un zumzăit metalic când calc ambreiajul. Când ridic dispare. E ca un zornăit atâta timp cât tin ambreiajul calcat. Face doar la relanti! Daca accelerez cu ambreiajul calcat sunetul dispare.

          Sa fie rulmentul de presiune al ambreiajului ? 1.5 dci k9k 626. 90 cp 2018.

          Mă gândesc fie la rulment, caz în care as schimba tot kitul de ambreiaj fie la volanta caz în care nu știu dacă e cu masa simpla sau dubla. 110 mii km are mașina. Aveți codul pentru volanta ? Am văzut că cea cu masa dubla costa destul de mult. La un magazin de piese auto nu a ajutat seria de șasiu, recomandand sa comand după ce demontez ce e pe mașină.

          Comment


          • Salut \bun venit in aceasta comunitate
            Desigur ca este bine \recomandat sa se verifice si fizic pe masina, iar codurile OE se obtin si verifica doar pe baza seriei VIN, totusi vezi doar ca info si atasat pentru un Logan II 1.5 dCi 90CP (2018) motor K9K626 transmisie JR5 (5 viteze manuala):
            Attached Files

            Comment


            • Atasat si codurile OE volanta, vedera explodata a ambreiajului (si cupluri de strangere), procedurile de demontare \montare ale ambreiajului, rulmentului de presiune si volantei (si cuplu, ordinea de strangere), poate sunt de folos si altor colegi de forum:
              Attached Files
              Last edited by Gil26; 15 hours ago.

              Comment

              Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google