Maine te anunt eu in cat timp ajunge la 80 Gradr
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Dacă ai nivel de echipare Laureate ai display mare și computer de bord.
Dacă nu ai avut bani de Laureate ci numai de Acces sau Ambiance, atunci ai display mic fără computer de bord.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View PostDacă ai nivel de echipare Laureate ai display mare și computer de bord.
Dacă nu ai avut bani de Laureate ci numai de Acces sau Ambiance, atunci ai display mic fără computer de bord.
daca nu ma insel Laureate si Ambiance au acelasi display(la Ambiance nu sunt functiile CB activate), doar la Acces e diferit.
Comment
-
Asa arata CB-ul la Laureatul meu.Attached Filessigpic
Comment
-
Așa cum am mai scris aici avem mai multe tipuri de display, sesizați diferențele?
simplu
fara ccsl
cu ccsl
O simplă căutare avansată după post, user t0rquemada și ce te intereseaza și ai șanse sa găsești ce te interesează.
Km pâna la revizie nu e același lucru cu OCS(oil control sistem). Oficial numai TCe și dCi dispun de OCSLast edited by t0rquemada; 21 November 2014, 23:09.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
ImageUploadedByTapatalk1416658085.534676.jpgImageUploadedByTapatalk1416658129.738698.jpgImageUploadedByTapatalk1416658138.702709.jpg
Asta e rezultatu.
Masina nu a stat pe loc a parcurs cam 4-5km
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
Comment
Comment