Azi am avut senzatia ca le-am vazut la un taximetrist. Am gasit aici pe forum, un set de dokker cu 100 ron. O sa cumpar si un antifurt.
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
O senzatie asemanatoare am avut si eu cand mi le-au maritat baietii.
Noaptea mi le-au furat si dimineata la prima ora erau pe okazii, mercador si olx...spalate frumos cu specificatia ca unul din ele are o mica zgarietura si poza edificatoare. Zgarietura o stiam ca-n palma ca m-am ofticat cand am facut-o.
Da' ce puteam sa fac?
Comment
-
Salutare,
A schimbat cineva becurile originale cu cele pe leduri(cree) la logan 2, ma intereseaza in special la semnal..(se poate schimba cadenta pentru cele cu led din BCM-uch fara a insera diverse module in instalatie)..
am comandat unele pentru:
AR,stop central frana,pozitie ceata,stop frana si pozitie,semanal.
MersiLast edited by bobbyred; 24 December 2014, 04:15.Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
-
Originally posted by wolfiqed View PostO senzatie asemanatoare am avut si eu cand mi le-au maritat baietii.
Noaptea mi le-au furat si dimineata la prima ora erau pe okazii, mercador si olx...spalate frumos cu specificatia ca unul din ele are o mica zgarietura si poza edificatoare. Zgarietura o stiam ca-n palma ca m-am ofticat cand am facut-o.
Da' ce puteam sa fac?
Comment
-
Originally posted by bobbyred View PostSalutare,
A schimbat cineva becurile originale cu cele pe leduri(cree) la logan 2, ma intereseaza in special la semnal..(se poate schimba cadenta pentru cele cu led din BCM-uch fara a insera diverse module in instalatie)..
am comandat unele pentru:
AR,stop central frana,pozitie ceata,stop frana si pozitie,semanal.
Mersi
Din pacate nu poti demonstra concret ca sunt ale tale; le recuperai cu sau fara politie. Nu stiu cati isi mai aduc aminte de vechile jante de 1300 care aveau pansonat nr de inmatriculare. Se poate face ceva de genul pe interiorul capacelor, cu un letcon sau pistol de lipitMy Ride sigpic
Comment
-
@bobbyred: Se poate modifica intervalul de semnalizare din uch doar cu ddt2000+derelek, (poate activezi și semnalizarea cu impuls dacă tot ai acces la el).
@Madutzu25: Înainte de 89 era o masură impusă de Miliție ca toate mașinile să aibă poansonat nr de înmatriculare pe toate jantele, inclusiv rezerva, pentru combaterea furturilor.
Seturi de poasoane se găsesc de cumpărat.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
la scrierea nr de inmatriculare pe capace, jante, m-am gandit si eu, este o solutie, dar trebuie facut-a intr-un loc vizibil pentru descurajare.....altfel.....prea multa bataie de cap.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Am montat noile capace si antifurtul.Attached Files
Comment
-
Originally posted by aris86 View PostAm montat noile capace si antifurtul.Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
Comment