poi u ai luat varianta full si de asta ..... eu am o varianta mai inferioara tie si nu am !
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
NU te supara dar spune-mi tu unde ai vazut o varianta de logan 2 laureat care sa vina din fabrica echipata cu presuri noroi si bandouri usi? ... In romania nu se livreaza cu asa ceva. Chiar si prin multe alte tari sunt vandute ca si accesorii - cu alti bani si alta distractie.
Si eu le-am cumparat separat.
Comment
-
Originally posted by vladovici View PostPai bandouri de fabrica sunt la mcv-ul meu ...laureat :-)
Originally posted by Crs. Sandel View PostCum se numeste plasticul acela care se monteaza sub bara fata(are rol aerodinamic)? Credeti ca am vreo sansa, daca sun la Vocea Clientului, sa ii fac sa mi-l monteze fara sa platesc nimic, spunandu-le ca l-am vazut pe Logan 2 si Sandero 2?
Incercare moarte nu are.sigpic
Comment
-
Logan mcv 2 le are din fabrica iar logan berlina 2 nu le are.
Bandourile sunt aceleasi atat pt berlina cat si pentru mcv - chiar si pentru sandero 2.
Originally posted by Crs. Sandel View PostCum se numeste plasticul acela care se monteaza sub bara fata(are rol aerodinamic)? Credeti ca am vreo sansa, daca sun la Vocea Clientului, sa ii fac sa mi-l monteze fara sa platesc nimic, spunandu-le ca l-am vazut pe Logan 2 si Sandero 2?
Colegul MihaiiahiM a reusit sa le primeasca dupa cearta cu vc.
Deci poti sa incerci.
Comment
-
Originally posted by M.FLORIN View PostLogan mcv 2 le are din fabrica iar logan berlina 2 nu le are.
Bandourile sunt aceleasi atat pt berlina cat si pentru mcv - chiar si pentru sandero 2.
Deflector de aer - stabilizator aerodinamic. Si eu le-am facut gura alora de la vc ... si mi-au dat un voucher drept consolare.
Colegul MihaiiahiM a reusit sa le primeasca dupa cearta cu vc.
Deci poti sa incerci.sigpic
Comment
-
Astazi am primit mail de la Vocea Clientului in legatura cu acel deflector de aer cu rol aerodinamic, care se monteaza sub bara fata:
''In legatura cu solicitarea dumneavoastra va recomandam sa apelati la o unitate autorizata din cadrul retelei Dacia. Deoarece personalul unitatii service sunt singurii autorizati si in masura sa va faca o constatare si sa va solutioneze aceasta soilicitare. O lista cu coordonatele tuturor Unitatilor Service Agreate Dacia din Romania veti regasi pe site-ul nostru: www.dacia.ro la sectiunea " Reteaua Dacia ".
Am fost la reprezentanta Dacia de unde am cumparat masina si mi s-a spus ca acel deflector de aer vine in dotarea standard in functie de tipul de motor si in functie de versiune.
Mai este cineva cu 1.2, Laureat, care a primit masina cu acel deflector sau caruia i s-a montat ulterior acest accesoriu?
Comment
Comment