Dat fiind ca orcum Pitestiul produce la capacitate maxima...
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Am scris: 1,0(999cm3) SCe 71CP 91Nm@2850rpm, 3 cilindri, distribuție pe lanț, cod H4D asemănător cu TCe-ul.
Cine nu vede asemănările clar are probleme de vedere. Primele 3 sunt de TCe, următoarele 3 de SCe:
Și încă ceva
Attached FilesLast edited by t0rquemada; 13 January 2015, 11:57.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Seamana , in sensul de motor, constructie, dar fara turbo e asemanator deja ca putere cu motoarele de acu 20 ani... Da, seamana , dar din punctul meu de vedere nu seamana, ptr ca tce este un motoras utilizabil peste tot, cu sce pa autostrada, pa masina incarcata, pa break, pa orice ...
Trimis de pe al meu Eriksson T20
Comment
-
-
Partic sce-ul este un tce fara turbo
Numai ca are capacitate cilindrica mai mare
Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally posted by fallax View PostIn conditiile acestea, Sce s-ar putea sa nu mai prinda nici 50 km/h ))
Totusi, pe twingo, care are 850 kg, motorul acesta are 0-100 in 14,5s si vmax de 151 km/h. Ma intreb cum se va comporta pe logan la 1100-1200 kg...
Probabil cutia de viteze va face diferentza
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
Comment
-
@torq: Nu cred ca logan cu motor de 1.0 va fi altceva decat o sareta ce se va misca ”precum melcul” si va consuma enorm in etraurban la o viteza de peste 100 km/h.
Eu, in calitate de persoana interesata de a inlocui vechitura din dotare cu un logan nou, ma declar complet nesatisfacut de ceea ce poate insemna acest motor...
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View Post@bogdan-cr: puterea nu e un criteriu absolut în alegerea unei mașini.
Ce sa astepti de la o Dacie, silentios nu, sa nu ploua inauntru indoielnic...Ramine puterea, practic de-asta am ales Logan pentru motorul de peste 100 cp, avem si alte variante mai mult confort, design superior samd...
Deci sa inteleg ca-mi dai drepate, ti-ai fi luat H5F daca era in oferta, asa e ?
Comment
Comment