If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salutare! Am luat recent un SL 10 ani cu "geamuri in tenta de culoare", adică verzui. Întrebarea mea este, daca știe cineva, daca tenta aia are proprietăți UV si daca sa o îndoliez sau nu. Si inca o întrebare: daca montez folii, apar probleme la garanție?
Mulțumesc anticipat si scuze daca sunt offtopic.
Alexandru
Mulțumesc de promptitudine. Are rost sa pun folii? În afarăde aspect (am avut pe Fabia), mă interesează protecția UV în principal. Și dacă da, afectează garanția? O alta întrebare este dacă știe cineva unde găsesc presuri tip tava, astea care le am intra sub pedale și deranjează rău.
Mulțumesc încă o dată!
P.S: Cum fac sa apară foto și semnătura?
Last edited by AlexPetro; 17 January 2015, 21:15.
Reason: Automerged Doublepost
Salutar, exista cumva ceva prelungiri pentru directionarea aerului la picioarr pt fata, ca parca e cam frigut un pic, gen cele pentru pasagerii din spate. Merci fain
Are rost sa pun folii? În afarăde aspect (am avut pe Fabia), mă interesează protecția UV în principal. Și dacă da, afectează garanția?
O alta întrebare este dacă știe cineva unde găsesc presuri tip tava, astea care le am intra sub pedale și deranjează rău.
Nu pierzi niciun fel de garanţie, iar strict din punctul meu de vedere, merită.
Pentru preşuri tip tăviţă, apelează la prietenul Google, ca să nu fim acuzaţi de reclamă ascunsă.
Salutar, exista cumva ceva prelungiri pentru directionarea aerului la picioarr pt fata, ca parca e cam frigut un pic, gen cele pentru pasagerii din spate. Merci fain
Cam asa e si la mine. Aeroterma este cam prost gandita in privinta asta insa nu exista alta posibilitate de directionare a aerului. Daca vrei sa fie ceva mai cald la picioare incerca sa ti aeroterma pe treapta 3 si inchide voletii care aduc aerul "la fata". Poti eventual sa iti montezi si tubulatura pentru picioare pasageri spate si astfel aerul este mai bine directionat si nu se mai pierde in consola centrala.
Cam asa e si la mine. Aeroterma este cam prost gandita in privinta asta insa nu exista alta posibilitate de directionare a aerului. Daca vrei sa fie ceva mai cald la picioare incerca sa ti aeroterma pe treapta 3 si inchide voletii care aduc aerul "la fata". Poti eventual sa iti montezi si tubulatura pentru picioare pasageri spate si astfel aerul este mai bine directionat si nu se mai pierde in consola centrala.
Si care e procedura pt tubulatură spate? Ca nici pe SL nu e pusa si e cam aiurea. Ac-ul automat parca e degeaba in lipsa tubulaturii respective. Eventual niste costuri, va rog, si procedura: reprezentanta sau nu, ca n-aș vrea sa pierd garanția.
Multumesc
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment