Piese Aftermarket Logan 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Piese Aftermarket Logan 2

Salut, acum cateva zile oglinda mea dreapta a pupat tripla unei dube si a zburat definitiv. A fost o mica neatentie din partea mea. Am fost bucuros cand la piese auto am dat doar 80lei pe o oglinda de logan ph2 stiind ca este identica. Am constatat langa masina ca difera prinderea si am dus oglinda inapoi. Baietii de la magazin m-au deprimat groaznic atunci cand mi-au spus ca la modelul 2013 nu vin decat pe original si ma costa 350lei...

Are cineva idee daca au aparut undeva piese aftermarket sau cand o sa apara sa stiu daca mai astept sau ma arunc la investitie?
    Last edited by alesio; 12 October 2013, 16:57.

iti dai seama ca o sa apara si aftermarket dar trebuie sa mai treaca putin timp..

Dar pana atunci...incearca pe la dezmembrari , ca niciodata nu se stie cum ai noroc(norocul tau , necazul altuia) si gasesti ce-ti trebuie...chiar si o oglinda cu tot cu corp.
    Last edited by prometheus; 12 October 2013, 19:42. Reason: Automerged Doublepost
    sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

Piese pe a.m. nu o sa se gaseasca prea curand.
      Pentru oglinda bulita poti sa ceri un pret lui cosmin_uau aici pe forum. Am vazut ca el are ceva de vanzare.
      Bafta.
      sigpic
      This is My Ride!
      !Visit and enjoy!

Comment

Ia o oglinda Logan I PH2,si pastrezi prinderea pe usa de la Logan II.

Comment

Am vazut astazi pe un taxi Logan 2 tripla stanga.. cumva predominant argintie, nu rosie, de genul stopurilor clare, sa zicem, care se gasesc pentru versiunile anterioare. Ceva de genul celor cu care se vinde L2, sub sigla Renault, pe piata din Brazilia, de exemplu, dar parca nu la fel. Sigur nu mi s-a parut pentru ca cea dreapta era stock, insa toata faza am prins-o fugitiv. Ma gandesc ca o fi ceva aftermarket/tuning, dar nu gasesc nicaieri online, se pare. Aveti idee despre ce vorbesc, un link ceva? Mersi

Comment

Pai cum adica ... ?? avea un stop de o culoare si altul de alta culoare ???
            Nu inteleg. Cele de pe renault logan sunt intr-adevar diferite de dacia logan ... dar pe a.m. eu nu am gasit/vazut nimic de genul asta. Poate si-a pus omu folie pe stop ...
            sigpic
            This is My Ride!
            !Visit and enjoy!

Comment

Faptul ca omul avea stopurile diferite am pus-o pe seama faptului ca ori a avut ceva incident si a schimbat cu ce a gasit, ori se afla in plin proces de restilizare a masinii. Dar in nici un caz nu este vorba de folie, stopul fiind efectiv restilizat, in profunzime, sub plastic, cu un aspect clear/silvery. In fine, speram doar sa identific modelul pentru studiere mai in detaliu, in vederea unei eventuale combinari cu gri patine-ul meu. La respectivul, pe caroserie galbena, arata oricum ca nuca-n perete. Sper sa-l mai vad in trafic si sa elucidez misterul, atat a provenientei cat si cu poze.

Comment

Revigorare Topic

Va salut colegi forumisti,

Stiu ca sunt foarte multi care au probleme cu gasirea alternativelor la piesele de origine pentru Logan II. Cum masina e destul de proaspata si preturile la piese sunt destul de piperate, ar fi interesant sa cream o lista de elemente/piese LoganII si/sau SanderoII pentru care nu exista sau nu ati gasit alternative. Poate unii din colegii nostri au gasit si ne pot spune si noua unde. Si poate reusim sa atragem si atentia distribuitorilor din Romania asupra reperelor respective. Din cate stiu eu, au persoane care monitorizeaza forumurile.

Ce spuneti?

NU-MI DORESC NIMIC! AM TOT CE-MI TREBUIE!

Comment

problema cea mai mare e ca dacia s-a pus la greu pe producatorii de aftermarket si incet-incet le elimina piesele de pe piata. bari/aripi/parbrize/filtre.... etc. efectul nu stiu daca o sa se vada si la logan 1 dar pentru logan 2 cartile cam sunt facute.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google