If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Adica 1.2 16v la 3000 rot nu are nici suta de km?
Daca este adevarat e cam nasol inseamna ca este mai mult masina de oras.
Este greu sa scoti cu 0.9 3,5 l/100 km pe autostrada.
Daca mergi tot 80-90 ai sanse dar altfel nu.
Consumul pana in Italia variaza in functie de multi factori: cate persoane si bagaje ai in masina, traseul pe care mergi, drumurile pe care mergi in Italia (adica autostrazi sau nationale), dar eu zic sa nu tegandesti la un consum sub 6,5-7. Spun asta pentru ca pe autostrazi, la 130km/h, nu consuma sub 6.
Adica 1.2 16v la 3000 rot nu are nici suta de km?
Daca este adevarat e cam nasol inseamna ca este mai mult masina de oras.
Este greu sa scoti cu 0.9 3,5 l/100 km pe autostrada.
Daca mergi tot 80-90 ai sanse dar altfel nu.
la 3000 de ture ai fix 100 km/h la 1.2 modelul nou .... numai la 1.4 avei 2800 la 3000 ture
Turele astea depind foarte mult de ochi si de viteza reala, stiut fiind faptul ca acul de pe bord indica viteza mai mare decat realitatea. Pe gps, la loganul vechi cu 1.2 16v ai 3000 rotatii la 95 km/h. La 100 km/h sunt aproximativ 3100 rotatii.
Multumesc de raspuns, am de facut un drum de Italia si as vrea sa vad care ar fi cel mai mic consum posibil pe autostrada cu acest model, cineva cu un TCe spunea ca a scos 3,7 pe autostrada dar sunt curios la versiunea de 1,2 tiinand cont ca la 130 km/h turatiile sunt de peste 4000
Poate cu un DCI sa scoti consumul asta ... cu un TCE la 130 km/h ai un consum spre 7% (intre 6.5 si 7 %).
Multumesc de raspuns, am de facut un drum de Italia si as vrea sa vad care ar fi cel mai mic consum posibil pe autostrada cu acest model, cineva cu un TCe spunea ca a scos 3,7 pe autostrada dar sunt curios la versiunea de 1,2 tiinand cont ca la 130 km/h turatiile sunt de peste 4000
Daca mergi pana intr-o suta intradevar ai cel mai redus consum, asta insemnand sub 5,4% chiar spre 5 daca esti constant.
Daca mergi 120 constant nu sari de 6, si nici pe drumuri nationale chiar daca acolo nu mai ai viteza constanta.
Eu am facut TM-BUC viteza medie 79 km cu 5.6 tinand cont de localitati si depasiri.
In afara localitatii consumul e foarte bun, dar in oras eu nu am putut sa cobor sub 10, ba sunt pe la 11 cam tot timpul.
Eu la diesel am 5 - 5,5 la 130km/h. Cred ca la 1.2 benzina sari lejer de 7. La 1.4 aveam 7,5-8 la 130.
Eu am computer de bord, si vorbesc din ce stiu sigur.la 130 km nu ajungi la 7, doar daca masina e incarcata maxim.
Nu stiu cum e la diesel, dar la 1.2 consumul e excelent afara si incredibil de prost in oras.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment