Montare Proiectoare Logan 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Montare Proiectoare Logan 2

A montat cineva proiectoare pe logan 2?
    caut ceva scheme electrice si ce fel de proiectoare trebuiesc(suporti si rame)
    Va multumesc!

Am cumparat eu proiectorul pe stg si a costal destul de mult.
    Instalatie electrica 230 ron proiector 240 ron rama proiector cam 40 ron si suport proiector 200 ron.
    La toate faci ori doi mai putin la intalatia electrica si rezulta o gramada de bani.
    sigpic

Comment

ce scoruri de audi a8, astora nu le-o fi rusine sa vanda un plastic si o sticla ordinara cu asemenea pret ?
      Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Care palstic cu plastic.
        Nici macar nu mai sunt din sticla dar cel putin sunt Valeo.
        Proiectorul in sine nu mi se pare scum dar anexele acestuia sunt scumpe.
        sigpic

Comment

Originally posted by vlahdacoroman View Post
          A montat cineva proiectoare pe logan 2?
          caut ceva scheme electrice si ce fel de proiectoare trebuiesc(suporti si rame)
          Va multumesc!
          Nu am prea multe detalii - si nici nu vreau sa te dezamagesc. Dar cum in prezent toate piesele necesare le gasesti doar pe original - nu au aparut deocamdata nimic pe after market aici - costul esitmat depaseste 2000 (doua mii) de lei. Eu am intrebat in reprezentanta cat ar costa si cam asta a fost rapsunsul ... doar piesele fara manopera (piese insemnand de la becurile din proiectoare pana la blocul de lumini din bord).
          Cat despre scheme electrice ... astea cred ca doar in reprezentante le poti gasi.
          Bafta.
          sigpic
          This is My Ride!
          !Visit and enjoy!

Comment

Eu am intrebat la reprezentanta cat m-ar costa sa-mi monteze proiectoare pe cotiga...si m-am linistit pe loc! face in jur de 1900 lei
            Keep walking...

Comment

Originally posted by jonnie007 View Post
              face in jur de 1900 lei
              M-am linistit...bine ca nu sunt euro

Comment

Originally posted by jonnie007 View Post
                Eu am intrebat la reprezentanta cat m-ar costa sa-mi monteze proiectoare pe cotiga...si m-am linistit pe loc! face in jur de 1900 lei
                Daca ai fi luat cu proiectoare din fabrica cand ai comandat masina ai fi iesit mai ieftin si mai aveai si ceva in plus.
                sigpic

Comment

Cum dracu mah...aproape douaj da meleoane ca sa-ti monteze niste proiectoare!
                  Ptr. 2 gauri in masca / bara, niste suporti si proiectoare, niste fire / cabluri trase pana-n bord, un releu ceva, etc...mi se pare enorm.

Comment

voi monta sigur proiectoare,mda....vad ca au niste preturi...asteptam ceva aftermarket si pe cineva curajos sa le monteze,si eventual un tutorial
                    bafta la toti loganistii!
                    daca aflati ceva de interes rog postati aici....va multumesc!

Comment

Originally posted by stoicanu View Post
                      Daca ai fi luat cu proiectoare din fabrica cand ai comandat masina ai fi iesit mai ieftin si mai aveai si ceva in plus.
                      stiu Stoicane...insa mai trebuia sa pun 1000 de eur in plus si am considerat ca nu merita!

Kojakane...nu e enorm! e japca! talharie!
                      Keep walking...

Comment

Acum, va rog sa nu va suparati pe mine ca intreb, dar la ce va trebuiesc proiectoare ?? Eu cand am faza scurta aprinsa si aprind proiectoarele nu vad fix nici o diferenta. Da bine sa fie acolo in bara, dar in rest... egal cu 0. Sincer, nu vad scopul, decat sa fie ceva aftermarket super scule. desi am mers si cu masini mai scumpe si am avut aceiasi senzatie.
                        Repet, nu critic sau ceva, doar ma intreb.

Comment

eu le consider utile doar atunci cand rulez pe faza lunga. aprinse la pachet faza lunga plus proiectoare iti da un spectru mai larg de luminozitate - asta pentru ca la noi nu sunt aprinse simultan si scurta si lunga. probabil ca daca ar fi ramas si faza scurta aprinsa atunci cand se aprinde faza lunga alta ar fi fost situatia.
                          si mai e o chestiune mihai ... tu avand lupe si xenoane ai un nr de luxi mult mai mare pe becuri si deci o luminozitate mult mai buna.
                          sigpic
                          This is My Ride!
                          !Visit and enjoy!

Comment

Originally posted by budaipmihai View Post
                            Acum, va rog sa nu va suparati pe mine ca intreb, dar la ce va trebuiesc proiectoare ?? Eu cand am faza scurta aprinsa si aprind proiectoarele nu vad fix nici o diferenta. Da bine sa fie acolo in bara, dar in rest... egal cu 0. Sincer, nu vad scopul, decat sa fie ceva aftermarket super scule. desi am mers si cu masini mai scumpe si am avut aceiasi senzatie.
                            Repet, nu critic sau ceva, doar ma intreb.
                            Proiectoare DE CEATA se numesc; daca n-ai mers niciodata pe un drum cu ceata pana "in pamant" si sa nu vezi nici macar marcajele, atunci n-ai sa stii despre utilitatea acestor accesorii pe care unii le folosesc in mod abuziv ca...da bine; iata unul dintre acestia.
                            eu le consider utile doar atunci cand rulez pe faza lunga. aprinse la pachet faza lunga plus proiectoare iti da un spectru mai larg de luminozitate -

Proiectoarele auto ceata sunt montate in bara de protectie a autoturismelor, cat mai jos si orientate catre carosabil, avand rolul de a lumina carosabilul in conditii de vizibilitate redusa. Ceata in general pluteste deasupra carosabilului, iar o lumina puternica pozitionata foarte jos poate lumina pe sub ea pentru a lumina carosabilul in imediata apropiere a masinii. Acest mod de iluminare a carosabilului este eficient doar in cazul in care autoturismul ruleaza cu o viteza redusa, deoarece gropile din drum devin mult mai vizibile.
                            Last edited by IancuMIC; 15 December 2013, 09:51.
                            Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Sunt utile si cand este ceata foarte densa pentru ca rolul lor este sa lumineze la nivelul asfaltului si marginile drumului.
                              Alte masini au functia aceea de a lumina stg sau dr cand virezi pe proiectoare ( nu stiu care este denumirea tehnica).
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google