Montare Proiectoare Logan 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Le pune lângă număr pe un soi de suport.
    Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• Cam aiurea! Alea din fabrica sunt ok...insa mie mi-au cerut 20 jde betze! M-am linistit pe loc!

Sent from my iPhone using Tapatalk
      Keep walking...

Comment

• Trebuia sa studiezi inainte unde le pui.
        Sti ce zic?

Sent from my iPhone using Tapatalk
        sigpic

Comment

• Sa pui poze cu ele dupa montaj si prima ceata.

Sent from my Nokia 3310 using Morse.
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Cautam sa iau becuri LED pentru proiectoarele de Logan II si tot nu-mi e clar ce tip sa iau ... H11 sau H16. Scrie H16 pe ele, dar arata mai degraba a H11. Am dat peste pagina asta si m-am lamurit:

Sunt exact H11, dar scrie H16 pe ele, deci imi voi lua becuri LED H11.

Comment

• Iti dau eu daca vrei, am 2 seturi din care unul este nou, nefolosit. Celelalte au stat 2 zile pe masina
              Soclul este acelasi la H11 si H16, difera doar puterea la becurile normale. La led nu conteaza
              My Ride sigpic

Comment

• O sa orbesti si elicopterele cu r******le alea neomologate. Becurile cu leduri se pun in lampi proiectate pentru sursa de lumina cu led.
                Luati-va masini cu DRLuri sau DRLuri omologate daca vreti asa ceva.
                Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Cam nasol cu proiectoarele alea neomologate, tot respectul pentru Oti, el hotaraste daca se merita riscul sa montezi asa ceva pe masina, oricit de frumos ar arata.

E suficient un organ nemultumit sa-ti ia talonul si da o amenda care sa n-o uiti multa vreme...Au patit-o unii pentru MULT mai putin decit pentru niste proiectoare neomologate...si n-ai ce-i zice, face poza si nici instanta daca mergi n-ai nici o sansa ...

Comment

• Fiecare este liber si plus de asta gusturile nu se discuta....parerea mea.

P.S.

Varianta cu SH (dezmebrari, deja se gasesc piese de la logan 2013-2014) era ceea sigura,ieftina si legala
                    Last edited by bobbyred; 6 February 2015, 12:22.
                    Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

• Maneta este mai scumpa, proiectoare se gasesc la un pret decent
                      My Ride sigpic

Comment

• Am pus proiectoarele pe masina. Pun poze cu ce a iesit. Mai am de reglat putin si finisat.
                        Attached Files
                        „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

• Bravo mestere, arata bine montate acolo, chiar nu ma asteptam sa iasa asa fain
                          Cum bat? Adica te ajuta ok in caz de ceata?
                          Ma gandesc daca aveai si proiectoare din fabrica, si pe acestea montate, deja pe ceata ai fi fost cel mai fericit posesor de dacie, adica aveai cea mai buna vizibilitate posibila

Comment

• Trebuie sa fac un reglaj, instalatia de alimentare si comanda. Pozele sunt facute recent , in proba, alimentate pe direct , la baterie, am facut un drum de 10km, nu am avut parte de ceata. Acum totul este deconectat, cablurile sunt colac, legate, fixate in comp motor.

Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk
                            „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

• @ Oti
                              ...arata chiar bine si in mod sigur sunt eficiente
                              ...felicitari si...sa-ti lumineze calea !

Comment

• Ai idee ce tip de bec are proiectorul,Oti?
                                Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google