If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Multumesc pt aprecieri! Pe club Sandero sunt mai multe inf, becurile sunt H3. Acum am obs dupa poze, cred ca trebuie urcate cu 3-4cm , lumina bate in marginea barii, am sa verific inca odata, reglate bine poate nu este nevoie.
Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk
„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
In nici o poza nu am faza scurta aprinsa pt comparatie. DRL da, pe club Sandero cred ca am pus poze mai multe, eu cred ca trebuie ridicate (reglate), acum bat in marginea barii, posibil sa fie nevoie de distantiere sa urc proiectoarele un pic. Pana la porti am aprox 5m, masina este pe un nivel mai sus, aprox 40cm.
Mai oameni buni, dar de ce nu aveti curajul sa spuneti adevarul si anume ca arata ORIBIL? O "tiganeala" mai mare de atat nici nu cred ca puteai sa faci... Si plus de asta, ma indoiesc de eficienta lor. Oti, te rog frumos sa nu ma intelegi gresit. Sunt convins ca ai muncit un pic sa le pui acolo si apreciez munca depusa. Nu am nimic personal cu tine, fiecare face ce vrea cu masina sa. Dar cred ca mai mult sunt indignat de felul in care colegii de forum spun la aproape orice ca arata bine si ca le place. Cred ca cea mai sincera parere ai primit-o in postul #145...
Acum intreb si eu ca un nestiutor: Este atat de multa ceata in Romania incat ai simtit neaparat nevoia sa montezi "chestiile" alea? Si eu am proiectoare, dar in mare parte din timp functioneaza impreuna cu modulul Follow Me Home.
Probabil ca voi fi "judecat" cum de am avut tupeul sa spun ca nu imi place, ca uite ce bune sunt si ca nu conteaza cum arata, important este sa-si faca treaba... Stiu ca acum voi fi inteles gresit si ca o sa-mi sariti in cap, dar imi asum riscul. Dar pana la urma fiecare face ce il taie capul (mai mult sau mai putin).
Nu atac, apreciez ce ai spus, sunt constient de toate implicatiile, am sa pun si proiectoare acolo unde trebuie, le voi combina.
Am vrut sa le pun pe exterior, pe bara portbagaj, atunci arata oribil. Am analizat toate pozitiile. Eu le folosesc, nu mai spun unde.
Ceva in genu.....rural, drumuri neamenajate, unde intra des si ESP/ASR.
Am sa pun un filmulet la mine candva.
Mai oameni buni, dar de ce nu aveti curajul sa spuneti adevarul si anume ca arata ORIBIL? O "tiganeala" mai mare de atat nici nu cred ca puteai sa faci... Si plus de asta, ma indoiesc de eficienta lor. Oti, te rog frumos sa nu ma intelegi gresit. Sunt convins ca ai muncit un pic sa le pui acolo si apreciez munca depusa. Nu am nimic personal cu tine, fiecare face ce vrea cu masina sa. Dar cred ca mai mult sunt indignat de felul in care colegii de forum spun la aproape orice ca arata bine si ca le place. Cred ca cea mai sincera parere ai primit-o in postul #145...
Acum intreb si eu ca un nestiutor: Este atat de multa ceata in Romania incat ai simtit neaparat nevoia sa montezi "chestiile" alea? Si eu am proiectoare, dar in mare parte din timp functioneaza impreuna cu modulul Follow Me Home.
Probabil ca voi fi "judecat" cum de am avut tupeul sa spun ca nu imi place, ca uite ce bune sunt si ca nu conteaza cum arata, important este sa-si faca treaba... Stiu ca acum voi fi inteles gresit si ca o sa-mi sariti in cap, dar imi asum riscul. Dar pana la urma fiecare face ce il taie capul (mai mult sau mai putin).
Oti e electrician, ii place sa mestereasca si daca avea Laureate cred ca tot gasea ceva de facut E fain ca are timp si e pasionat, gandeste-te la ce face ca la un hobby. Niciodata ceva in casa nu va iesi ca lucru de fabrica, vezi RVC - una e sa fie montata din fabrica inca de pe linia de asamblare si alta e sa te apuci tu sa-ti dai mocheta la o parte, cuplaje, fire, gaureste tabla ... Nu e chiar asa urat ce a facut, e ok ...
Merci, GuGu21 ! Este o boala cu mesteritul.....cand te manaca....nu m-a las pana nu-i dau de capat. Sunt limite pe care le cunosc, RVC tine f mult de siguranta. Nu umblu acolo unde hazardul, fiabilitatea poate sa influenteze securitatea mea si a celor din jur. Incerc, la nivel mental, sa iau in considerare toate evenimentele ce pot avea loc la un moment si inluenta acestora la ce am facut, intervenit la masina. Eu m-a limitez la ce am nevoie, nu transform masina in ceva ce am dorit inainte de cumparare, sa o "transform in Laureate", sa o fac sa semene a "masina germana". Nu o sa vedeti schimbari la ACCES-ul meu: jante aliaj, statie CB, detector de radar, inele cromate, cotiera, volan in piele, maciulie schimb viteza, serigrafie, ace schimbate, bare vopsite, oglinzi electrice, aer conditionat etc.
Ce imi doresc: carlig remorcare, remorca cu prelata, DVR oglinda cu doua camere, capace roti de iarna, sa mearga motorul fara interventii mecanice 100k, etc
Am montat proiectoare de logan 1, si alta viata. Cele stock, sunt chioare, nu ai vedere laterala. Multumesc, cu aceasta ocazie, lui Fabian, pentru ajutor. Aseara am mers pe traseul Bacau - Onesti - Brasov - Sinaia - Bucuresti. Pe serpentine am avut luminozitate excelenta si pe faza lunga pe A3, ziceai ca este lumina de zi. O sa fac si poze, cu alta ocazie.
ideea e sa lumineze in jos, pe asfalt. Nu exista un adaos de lumina, pe ceata foarte densa isi fac treaba si acolo se vede cel mai bine. Oti nu cred ca s-a gandit la ceata cand si le-a pus, sunt asa puternice proiectoarele lui ca aproape nici nu mai are nevoie de faruri, pe ceata densa nu cred ca il ajuta, proiectoarele lui vor lumina ceata din imediata apropiere foarte puternic si o va face alba, zici ca ai un perete in fata ... Dar daca si le va regla si el sa bata in jos, vor fi ok.
E clar, omul se pregateste de off-road
- sper ca nu sunteti fanii aprinderii proiectoarelor pe vreme senina. Cam jumate dintre participantii la trafic isi tin proiectoarele aprinse, indiferent de conditiile meteorologice, fara sa constientizeze cat de deranjante sunt pentru ceilalti soferi. Stiu ca se cam dadea amenda pt asa ceva, dar la noi in romanica gaborii nostrii nu stiu decat sa se ascunda in boscheti.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment