Montare Proiectoare Logan 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Vred ca trebuia sa zica vizibilitate redusa di cauza conditiilor meteo nefavorabile.
    Nu cred ca ai vizibiliyate chiar redusa noaptea daca ai luminile puse la punct.
    sigpic

Comment

Originally posted by MihaiiahiM View Post
      Pai il orbesti pe ala din spate daca esti in coloana. Proiectoarele bat pe sub masina aluia din fata, dar becul de ceata este sus. Ai vazut ce deranjant e când ala din fata sta la semafor cu piciorul pe frana.
      oricum in cazul franei sunt 3 becuri de 21w; la lumina de ceata din spate avem un singur bec de 21w

Originally posted by stoicanu View Post
      Vred ca trebuia sa zica vizibilitate redusa di cauza conditiilor meteo nefavorabile.
      Nu cred ca ai vizibiliyate chiar redusa noaptea daca ai luminile puse la punct.
      am spus deja ca este o exagerare

totusi este evident ca noaptea vizibilitatea este mai redusa decat in timpul zilei, si daca farurile bine puse la punct asigura o lumina suficienta in fata masinii proiectoarele acopera zona laterala (care nu este luminata corespunzator de faruri indiferent cat de bune sunt ele si cat de bune sunt conditiile meteo)
      Last edited by abc; 1 January 2014, 09:12. Reason: Automerged Doublepost

Comment

...... dotare obtionala.
        Ne-ai omorat cu obtionala ta.. corect e optionala frate!!!

eniuei,e cineva meserias pentru a-mi monta proiectoare?Am ambiance dar nu as vrea sa le montez pe cele originale,vreau ceva A.M.eventual sa cumpar doar maneta pe original..
        Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

vii la Barlad si ti-le montez moca si activare pe lampa ceata spate

Comment

dc ai ceva de genul celor de la masinile de teren merita efortul

Comment

"activare pe lampa ceata spate" cam greu fara fir tras. Si ca sa tragi firul ala ca de fabrica(fir prin cablajul original, de aceeasi culoare ca originalul) demontezi un sfert de masina. Sigur il poti trage ca sarmele de rufe.
              Last edited by t0rquemada; 1 January 2014, 17:36.
              Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

Originally posted by cosmos View Post
                Salut eu tot nu va inteleg daca tot ziceti ca proiectoarele nu sunt bune nu mai coandati si luati-o cheala si iesiti si mai bine la pret.
                Daca ar fi optional doar proiectoarele de ceata separat, cu siguranta mi-as baga ceva in ele.Insa conform standardelor de rahat Dacia,nu poti pune pe masina cheala ce vrei si numai ce vor ei la pachet cu altceva.
                Deci proiectoarele vin la pachet obligatoriu cu AC spre exemplu !

Comment

Originally posted by Rac View Post
                  Daca ar fi optional doar proiectoarele de ceata separat, cu siguranta mi-as baga ceva in ele.Insa conform standardelor de rahat Dacia,nu poti pune pe masina cheala ce vrei si numai ce vor ei la pachet cu altceva.
                  Deci proiectoarele vin la pachet obligatoriu cu AC spre exemplu !
                  Nu e adevarat. Poti sa iti iei ambiance, iar proiectoarele de ceata sunt optionale si costa 105 euro fara AC.
                  Daca iti iei laureate le ai automat.

Comment

Originally posted by micutzu666 View Post
                    Ne-ai omorat cu obtionala ta.. corect e optionala frate!!!

eniuei,e cineva meserias pentru a-mi monta proiectoare?Am ambiance dar nu as vrea sa le montez pe cele originale,vreau ceva A.M.eventual sa cumpar doar maneta pe original..
                    Esti purtator de cuvant la toata lumea?
                    sigpic

Comment

Originally posted by t0rquemada View Post
                      "activare pe lampa ceata spate" cam greu fara fir tras. Si ca sa tragi firul ala ca de fabrica(fir prin cablajul original, de aceeasi culoare ca originalul) demontezi un sfert de masina. Sigur il poti trage ca sarmele de rufe.
                      poate loganu 2 nu e mai prost ca loganu 1 cu lipsa la acel cablaj venit de la blocul de lumini la compartiment motor
                      si daca vrei ceva pe masina si asta implica modificari adaugiri le faci fara discutie

Comment

Ca sa fie operatiunea mai simpla poti pune proiectoare cu becuri led si in cazul asta scoti din ecuatie releul, iar operatiunea este mult mai simpla, adica led in loc de bec normal.
                        sigpic

Comment

Esti purtator de cuvant la toata lumea?
                          Aaa NU,e doar o observatie,cred ca in clasa a 4a se invata

Comment

Eu poate nu am ajuns in clasa a4a.
                            Am crezut ca am omorat pe toata lumea cand ai spus "ne-ai"
                            sigpic

Comment

Originally posted by abc View Post
                              Multumesc pentru raspuns.
                              Eram interesat sa aflu formularea exacta din noul cod rutier: scrie generic vizibilitate redusa sau sunt precizate concret conditiile meteo (ceata, ninsoare, etc). Sunt precizari diferite pentru proiectoare si pentru lampa spate?
                              In codul rutier scrie asa:

Art.101.
                              (1) Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta în clasa a III-a de sanctiuni urmatoarele fapte savârsite de persoane fizice:
                              .................................................. ................................................
                              (2) Amenda contraventionala prevazuta la alin.(1) se aplica si conducatorului de autovehicul sau tramvai care savârseste o fapta pentru care se aplica 4 puncte de penalizare, conform art.108 alin.(1) lit.c).

iar la art.108 alin.(1) lit.c) pct. 4) apare in felul urmator:

4. circulatia în timpul noptii sau ziua, pe timp de ceata, ninsoare abundenta sau ploaie torentiala, cu un autovehicul fara lumini sau fara semnalizare corespunzatoare;

Comment

Multumesc pentru raspuns.

Din ce am inteles eu: se aprind proiectoarele+lampa spate cand este ceata, ninge sau cand ploua puternic indiferent daca este zi sau noapte.

Eu pana acum aprindeam lampa spate doar cand era ceata (ziua sau noaptea) iar proiectoarele (cand conduceam o masina care avea asa ceva) le aprindeam cand era ceata (ziua sau noaptea) sau cand circulam in afara localitatilor (doar noaptea).

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google