If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu este nimic din metal.
Totul este plastic.
Cand am primit proiectorul pentru motaj initial am crezut ca este goala cutia, cam atat de usor este proiectorul
Iar vorbim din aduceri aminte.
Nu toate piesele de Logan II s-au mostenit de la Logan I.
La Logan II din motive eco(greutate mai mica+bec putere mica=consum mai mic + costuri de productie mai mici) proiectoarele de ceata sunt integral din plastic.
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Stiu ca mi-ai spus si acum am confirmat 100%.
Dupa multe sapaturi se pare ca acolo ar merge si un H11
Ma gandesc sa le inlocuiesc cu H11 dar imi este putin teama pentru ca au o putere de 55w si sa nu afecteze proiectorul acesta fiind din plastic 100% si becurile aste degaja mult mai multa caldura.
iei unele cu led cree de 50 w care in realitate consuma in jur de 15 w,nu se incalzesc foarte tare,lumineaza mai puternic decat cele stock si ai rezolvat problema
Un bec costa cat tot proiectorul.
Nu dau atati bani pe un bec.
Dar mare atentie becul H16 nu este acelas cu H16 19w.
Sunt total diferite seamana mai degraba cu un H11.
Da sa este dar se pare ca multa lume nu stie , eu am cerut becuri cu led H16 LL ca asa scrie in carte tehnica a masini si am primit altceva.
Numai dupa demontare am observat diferetele si am anulat comanda..
Nu inca.
Pe mine ma incanta mai mult acest model de bec.
Pe faruri am deja acest tip si vreu si pe proiector.
Cele cu lumina alba pe timp ploios sunt cam praf.
buna.
stie cineva daca la logan 2 este preechipare proiectoare ceata ca si modelele precedente de logan, adica montezi proiectoarele, cablajul si schimbi maneta?
adica integ sistemul electric este gestionat de calculatorul masinii. nu iti sunt suficiente doar niste fire trase si o maneta schimbata ... trebuie sa actionezi si in softul masinii pentru a avea proiectoarele functionale.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment