Montare Proiectoare Logan 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Montare Proiectoare Logan 2

Si lumineaza mai mult in lateral decat in fata

Sent from my iPhone using Tapatalk
    sigpic

Comment

• Eu unul,la loganul anterior nu am avut proiectoare de ceata,si nu prea le am simtit lipsa,/tin minte odata pe transfagarasan am prins o ceata monstru,atunci ar fi fost bine venite/
      la loganul actual le am din fabrica, avand laureat, si pot spune ca iarna asta le am folosit intens, am prins ceata pe drum , si ziua si noaptea, si sunt foarte utile
      m au ajutat mult si intr o noapte la munte, cand am mers pe brasov rasnov predeal busteni, pe serpentine,
      ceata, ninsoare, zapada suficienta si necuratata pe tot drumul
      Proiectoarele mai sunt utile, precum zicea si oti,pe drumurile de tara, foarte putin circulate,neiluminate, si pline de gropi, sau drumuri forestiere, deoarece bat langa masina si pe laterale, si te ajuta sa vezi mai bine hartoapele din drum
      Last edited by panselin4; 28 January 2015, 22:49.

Comment

• eu sincer nu prea vad la proiectoarele din dotare vreo imbunatarire la vizibilitate pe timp de noapte - pe ceata ajuta putin caci mergi si cu viteza mica, insa noaptea te ajuta sa vezi mai bine doar langa masina, poate marginea drumului, insa nu e o lumina focusata sa bata inaintea masinii departe ci e o lumina dispersata (imprastiata langa botul masinii) probabil de-aia deranjeaza ca nu e controlat spotul ca si la faza scurta
        RTFM

Comment

• De asta se si numesc proiectoare de ceata. Ajuta si pe ploaie
          My Ride sigpic

Comment

• am gasit un buton pentru comanda proiectoarelor....15A/250Vac, va fi montat in decupajul pe care il voi face intr-un capacel de mascare a unui buton original, in locul lampii cu neon am montat un LED inseriat cu o rez de 1K.......nu voi comanda direct proiectoarele ci prin intermed unui releu 12V/40A si sig15A, bobina releului prin buton si sig 1A(in bord crt va fi max de 1A in cazul unui sc).
            Attached Files
            „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

• ufff.... dacia 1300 reborn

Comment

• am nevoie de proiectoare.....le voi monta fara sa afecteze garantia.....in caz de ceva demontez totul fara urme......dupa garantie voi vedea ce fac......tot ce pun pe masina imi foloseste.....este in joc siguranta si confortul...

Comment

• Oti poti gauri linistit si bara ca oricum nu ai garantie la ea decat la vopsea ....ca deh e plastic, eu am schimbat-o la 3 luni pe garantie ca se exfoliase

Comment

• ce parere aveti de proiectoare, a vazut cineva cum lumineaza?, le comand online si nu am review......
                    Attached Files

Comment

• Sunt oribile daca vrei parerea mea

Asa ceva am pus la dacia 1310

Last edited by stoicanu; 3 February 2015, 10:57. Reason: Automerged Doublepost
                      sigpic

Comment

• Daca el vrea sa puna proiectoare asemanatoare cu Dacia 1310, nu are decat sa-si faca damblaua. Mai bine ar merge la dezmembrari si ar cumpara proiectoare de logan 1, releu, cabluri si becuri si ar face o treaba profi.

Comment

• Daca tot bagi atatia bani in masina in lucruri care sunt din fabrica deja puse pe masina, de ce nu ai luat Laureate? Le aveai pe toate fara sa te complici cu cabluri, relee si teama ca iti dai foc la masina.

Oricum mi se par tiganie proiectoarele alea.

Comment

• Originally posted by Oti View Post
                            ...ce parere aveti de proiectoare,lumineaza...
                            Poloneze, nu-i asa ?
                            Am avut la Matiz proiectoare de-astea poloneze Wesem si faceau prapad pe retina celor care veneau din sens opus ...Faza scurta cel mult aprindeam, oricum erau xenon china, dezastru pe contrasens ...

Comment

• Mai bine pui asa ceva si ai terminat balamucul
                              sigpic

Comment

• Proiectoarele se si regleaza...

Originally posted by t0rquemada View Post
                                În mod normal proiectoarele trebuie să bată paralel cu drumul (fascicolul să nu depăseașcă înălțimea de montare).
                                Chiar 3 grade in jos colegu.
                                Proiectoarele au una si singura menire conform regulamentelor: sa lumineze marcajele drumului, nu parbrizul altora.
                                Last edited by einstein1984; 3 February 2015, 12:34. Reason: Automerged Doublepost
                                Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google