Montare Proiectoare Logan 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cocalarii fac asta, si pe mine ma dispera, gesturi de melteni prosti... Arata masina mai agresiv cu proiectoarele aprinse, cel putin asa gandeste creierul lor ca pana . Daca folosesti proiectoarele de ceata cand nu e ceata se penalizeaza cu 3 puncte, amenda ...

Comment

• Sunt deranjante, cel putin ma deranjeaza cele de pe spate, rosii, cu cele albe nu am nicio treaba. Prin Bucuresti, majoritatea le au aprinse.

Comment

• Oti, amprenta de lumina pe sol e ok, dar la poza din fata pare ca orbesc ca unul din astea:

Iar montajul in spatele grilei este tiganie.
        Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• @einstein: de aia am mentionat tipul ala de sofero-melteni. Ca din poze se vede clar ca iti va rupe ochii daca ai ghinionul sa il intalnesti pe Oti pe contrasens ).

- Eu nu am nimic cu "lucrarea" efectiv. Nu pot sa zic ca e tiganie, nu arata rau. Sunt montate chiar discret.
          sigpic

Comment

• @ einstein1984 - fain modelul de proiector prezentat. Voi folosi si din cele rotunde, oem, pentru linistea mea si a participantilor la trafic pe timp de ceata. Astea patrate le voi ridica 5cm, cu distantiere pe suport, astfel incat lumina sa bata cat mai departe, "poate prind ceva avioane", vor fi folosite numai acolo pe unde merg tractoarele si carutele, ca tot ma orbesc astia cu tot felul de lanterne. Poate il orbesc pe "sefu de post" si ma obliga sa merg la baut cu el la crasma din sat.
            „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

• Cat te-a costat toata distractia? Ca termen de comparatie cu stock (evident, nu pret de reprezentanta)
              My Ride sigpic

Comment

• Sincer eu nu vad utilitatea unor proiectoare de ceata. Le-am folosit pe ale mele doar in conditii de ceata densa (de 2 ori) si eventual le mai aprindeam cateva secunde sa vad daca mai merg.
                Farurile de SL10+Osram nightbreaker lumineaza excelent, iar daca mai aprinzi si faza lunga poti sa zici ca s-a facut zi.

Comment

• Eu am cumparat proiectoare de logan 1 cu bec H11 cu 80 lei perechea cu becuri incluse din targ de la Vitan.Cele de pe masina le-am dat cu 70 lei , practic am facut tot upgrate-ul cu 10 lei.
                  La cateva luni am fost cu colegul Aris86 sa cumparam pentru masina lui si au costat 100 lei perechea cu becuri ,plus inca 50 lei releu cu soclu si soclu de siguranta.
                  Parerea mea este ca mai bine se merita cuparate si montate cele originale in locasul lor din bara , asa poate sa dea peste un garcea care sa il intrebe ce este cu alea montate in grila.
                  Captain of the black pearl

Comment

• Originally posted by Oti View Post
                    @ einstein1984 - fain modelul de proiector prezentat. Voi folosi si din cele rotunde, oem, pentru linistea mea si a participantilor la trafic pe timp de ceata. Astea patrate le voi ridica 5cm, cu distantiere pe suport, astfel incat lumina sa bata cat mai departe, "poate prind ceva avioane", vor fi folosite numai acolo pe unde merg tractoarele si carutele, ca tot ma orbesc astia cu tot felul de lanterne. Poate il orbesc pe "sefu de post" si ma obliga sa merg la baut cu el la crasma din sat.
                    Eu le gasesc total aiurea si...un pic ilegale
                    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Proiectoarele sunt foarte utile pe ceata; poti sa ai super faruri, fara proiectoare nu vezi mare lucru. Din pacate la l2 au pus porcariile alea de plastic cu bec h16 (16w) care sunt cam chioare. Am testat pe rand led-uri si xenon fara succes. Cea mai buna varianta ramane cu proiectoare stock de ph1, becuri osram night braker sau philips vision (h11 55w); evident cu reclabare si obligatoriu releu. Pentru cei ce nu au in echiparea de fabrica trebuie si monomaneta. Cost estimat 250-300 ron
                      Last edited by Madutzu25; 10 November 2015, 10:05.
                      My Ride sigpic

Comment

• Eu m-am incadrat pe la 150lei.

Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk

Comment

• Originally posted by Oti View Post
                          . Astea patrate le voi ridica 5cm, cu distantiere pe suport, astfel incat lumina sa bata cat mai departe, "poate prind ceva avioane", vor fi folosite numai acolo pe unde merg tractoarele si carutele, ca tot ma orbesc astia cu tot felul de lanterne. Poate il orbesc pe "sefu de post" si ma obliga sa merg la baut cu el la crasma din sat.
                          Pe bune, faza lunga nu-ti ajunge? Oricum mergi incet, nu trebuie sa vezi casa la 200 de metri in fata.

Comment

• Poate sa puna cineva poze cu suportul de prindere la proiectoarele oem, Logan 2, bara este cheala la mine. Vreau sa-mi fac un necessr de materiale, este neaparata nevoie de masca din fata?

Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk

Am nevoie de o mufa de alimentare, mama si tata, care se pot monta pe cablu.
                            Obligatoriu trebuie sa reziste la 10-15A (normal 15-20A), tens de lucru 12V. Ce am gasit eu sunt de dimensiuni mari, uz industrial. Are cineva o idee? Vreau o parere neconformista.
                            Last edited by Oti; 10 November 2015, 15:36. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Foloseste "papuci" mama-tata, gasesti inclusiv protectii pt ei. Rezista fara probleme, la fel am montat si eu
                              My Ride sigpic

Comment

• Eu as lipi firele si acoperi cu varnis, zona poate ajunge complet sub apa.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google