If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
A Cumparat Cineva ... Spray ... Culoare Blue Navy ...?
A Cumparat Cineva ... Spray ... Culoare Blue Navy ...?
Stie cineva de unde pot sa cumpar si eu un spray ...sau culoare blue navy .. nemetalizat pt noul logan .... am 2 zgaraituri mai zdravene de la vecinii invidioasi si vreau sa le scot ...exclus polish ca nu merge !
Un mic ajutor de la cineva nu strica!
da ... ms ... geniala idee .... asta am si facut am tot cautat si intreb pe cineva care a gasit, poate si cumparat si folosit acest produs ... ms de sfatul dar putina decenta!
cat de zdravene? presupun ca`s "operate" din rautate!
da ... cu lopata la dezapapezire de vecinul meu ....is lungi si adanci!
si nu recunoaste nici in ruptul capului shi masina nu a fost miscata de 3 zile deci inainte de a veni zapada si eu nu am dezapezit decat in partea soferului si exclus sa fi avut zgaraieturile dinainte .... si i-am zis ca fie roata si patrata tot se intoarce ea odata!
In principiu, orice service DACIA cu atelier vopsitorie poate ambala vopsea si in sprayuri facute la codul de culoare (le trebuie VINul). Da niste telefoane. .
Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Stie cineva de unde pot sa cumpar si eu un spray ...sau culoare blue navy .. nemetalizat pt noul logan .... am 2 zgaraituri mai zdravene de la vecinii invidioasi si vreau sa le scot ...exclus polish ca nu merge !
Un mic ajutor de la cineva nu strica!
Intrucat poza nu avem ... cat despre vopsirea cu spray - un mare fas daca zgarietura de care spui tu a ajuns la tabla. In astfel de situatii trebuie revopsit intreg elementul respectiv (cu toate operatiunile premergatoare vopsirii finale) pentru a-i oferi protectia necesara.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment