Masina Lovita Peste Noapte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu cred la cum e lovita(daca nu a fost mutata deloc) ca a fost stearsa de unul din cei care parcheaza pe locurile alea din stanga... probabil a fost inca unul parcat in fata ta, locul a fost ingust de acces si atunci s-a produs stergerea... verifica ce masina are bara noua

Comment

cine schimba bara pentru atata lucru ?!
      putina benzina si nu se mai cunosc decat zgarieturile. scapa de vopseaua incriminatoare. si chiar daca nu, ce poti sa-i faci ?! cum dovedesti ?
      o mai fi si vreun cocalar de-i mai si zgariea masina cu cheia sau sare la bataie.
      o fi din neamul lui Carpaci, dupa oras.

Comment

pacat pt ca este masina noua! ...dar sa vezi pe afara...mai toate sunt "zcrijelite" pe zonele astea! realitatea e ca, atunci cand ti se intampla tie...e cam nasol!
        Keep walking...

Comment

eeh am uitat sa pun ghilimele... ma refeream la masina curata, spalata etc la cum a ramas sigur a fost revopsita inculpata poate sa fie si pasajul de la roata spate si as miza pe dreapta
          apropo vezi ca e un logan alb langa golf

Comment

Salut, inteleg ce simti si eu am patit ceva asemanator tot la bara de pe fata tot in zona aceea tot pe partea stanga .. doar ca la mine in loc de alb a fost maro .. arata ca naiba.. dar am sters cu diluant si sa dus tot maroul si au ramas doar usoare zgarieturi care ies la un polish de calitate. Pacat ca detin permisul multi dobitoci. Acum e clar foarte urata treaba pentru o masina noua dar trebuie sa privesti partea buna.. ca nu e asa grav(sa fie spart sau rupt spoilerul) si poti repara cu costuri relativ reduse. Numai bine si sper sa rezolvi cat mai bine. si sa fie la fel ca inainte

Comment

Si eu zic sa o stergi cu benzina si sa dai o fuga la un service bun sa o retuseze si sa o polisheze. Spor la treaba si....lasa supararea ca nu te ajuta cu nimic.
              sigpic

Comment

multumesc tuturor de imbarbatari. O sa trec peste asta ca nu am ce face.

DAR va mai spun o data ca pe masina nu este vopsea. Era un praf alb ca gletul de zugravit. L-am si spalat imediat cu apa calduta din galeata, S-a dus imediat.

Nu reusesc sa-mi inchipui cum a a juns praful asta pe masca dupa julire sau in timpul juliturii...... voiam sa vad ce credeti si voi ca s-a intamplat.

Comment

Multumit de raspunsuri? Inchidem?
                  Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

poate ne spune si noua cum a reparat si ne arata niste poze cum a iesit .. daca vrea bine inteles

Comment

Praful ala este vopsea alba care s-a luat de pe masina ce a atins-o pe a ta. Vopseaua de pe masina care a atins-o pe a ta s-a raschetat si s-a sfaramitat oarecum si s-a depus pe a ta.
                      http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

deocamdata am dat cu marker negru permanent.

Pun niste poze dupe ce nu mai ploua.

Comment

Poate a frecat-o cu o roaba, betoniera sau furgon plin de moloz.

Comment

acum conteaza ca deocamdata a rezolvat-o, asteptam sa vedem ce a iesit , cu toate ca markerul permanent la spalari se duce, dar deocamdata...e bine venita orice reparatie care aduce un plus.

Comment

Nu era mai ok sa dai si o declaratie la politie la accidente usoare si sa faca poze? Nu de alta, insa sa nu inceapa sa caute un logan de aceiasi culoare care sa fi fugit de la locul accidentului si sa dea peste tine.
                              Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Ceva de genul am patit si eu la city park constanta in parcarea subterana cu camere cu tot ... cei de la paza nu au vrut sa-mi zica fara acordul politiei romane shi asa am fost nevoit sa ma duc la politie sa declar accidentul si sa faca ei sesizare la acea unitate de paza .... urmarile sunt ceva de genu shi astept ca in urma vizionarii probei video sa gasesc vinovatul si sa imi amortizez paguba pe RCA - ul celui vinovat !
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google