Pe scurt, in afara de RCA mai scump e plinul de benzina.
Costuri Necesare Dupa Achizitie Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by t0rquemada View PostRCA tine cont de
varsta proprietarului
adresa din buletin a proprietarului
vechimea permisului
puterea motorul(kW)
obtinand sume cu 4 cifre pentru 2x ani cu permis de 1-3 ani si 66kW(90cp).
RCA nu esti obligat sa il faci la dealer, il poti face la un broker.
Numerele provizorii le iei de la dealer.
Taxa CEC pentru Talon 40?
Numere preferntiale (6h) 85lei
Inmatricularea dureaza max 2 zile, daca umbli personal(pt. Bucuresti), daca nu contracost umbla dealerul.
Taxa/timbrul de mediu e(ra) 268 pt Tce .898cm3.
Impozitul pentru Tce e 40lei.
Originally posted by einstein1984 View PostPe scurt, in afara de RCA mai scump e plinul de benzina.
Originally posted by M.FLORIN View Post... si in functie de cate nebuneli ai prin cap costurile ulterioare te pot duce lejer la 1000 de euro. Jante, anvelope iarna, cotiera etc etc ...
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Ar mai trebui sa adaugam si taxa drumuri care trebuie sa o platim dupa ce se expira numere provizorii si inmatriculam masina definitivCaptain of the black pearl
Comment
-
Pentru numere am trecut 6h ca sa nu stai degeaba acolo, pana ti le elibereaza.
Rovinieta e cam 128lei si o cumperi cand parasesti orasul prima data, asta ca sa nu te aglomerezi, peste 1 an si cu revizie, rca,itp(peste 2ani) etc.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Originally posted by GFN View PostAlea nu le punem la socoteala, aici discutam de taxe si alte cheltuieli ca sa putem circula in voie pe drumurile patriei.
Comment
-
mi a zis o tipa de la asigurari ca nu am cum sa fac casco la masina,noua fiind,deoarece nu am cartea masinii si nici talonul,si a mai sunat si un coleg si i a confirmat acest lucru
voi cum a ti facut casco la masina noua? eu cred ca totusi se poate face cumva, nu pot sa cred ca nu vor sa mi ia banii
Comment
Comment