O curiozitate: ai platit pentru pack securite?
Cruise Control
Collapse
X
-
Originally posted by prometheus View PostUn dealer care nu stie ce vinde , ala nu e dealer . Nu prea cred sa se fi intamplat asa.
Comment
-
Aveți dreptate, trebuia să fiu mai atent, am explicat clar ce vreau, dealerul a și notat în fața mea. Nu m-am uitat pe factură, fiind luat cu atâtea, cu faptul că eram nerăbdător să cumpăr mașina, să alerg după impozite, după ”Rabla”..etc. Pentru plata avansului a fost altcineva, nu a dat importanță, crezând că a rămas cum am stabilit. M. Florin, ai dus discuția într-un punct foarte bun. Da, m-am uitat, am crezut că diferă instalarea, fiind o altă versiune (cea din pagina cu ”Cruise control” era 1.5). Din păcate, nu a mai scris nimeni dacă se poate face, nu a mai scris nimeni acolo.Last edited by Danis702000; 12 May 2014, 18:37.
Comment
-
Așa este. Nu mi-au răspuns. AM vorbit cu cineva care lucrează la ”Dacia®”, mi-a zis că se poate monta la Pitești, de cei care lucrează acolo, doar că nu are granția ”Dacia”.
L3on_rgby, mulțumim pentru răspuns, ai idee cam cât costă?Last edited by Danis702000; 12 May 2014, 18:40.
Comment
-
Nu stiu cat costa. Cand am sa gasesc la un pret bun am sa imi montez si eu. Oricum nu am garantie. Da nu inteleg cum la o masina in gareantie, daca iei oiese de la ei si executra ei manopera sa nu iti dea garantie. E inadmisibil. Exista opc.
Comment
-
Originally posted by Danis702000 View PostAșa este. Nu mi-au răspuns. AM vorbit cu cineva care lucrează la ”Dacia®”, mi-a zis că se poate monta la Pitești, de cei care lucrează acolo, doar că nu are granția ”Dacia”.
L3on_rgby, mulțumim pentru răspuns, ai idee cam cât costă?
Ai vazut ce am scris eu la postul #16?
Sent from my GT-I9300 using Forum RunnerLast edited by M.FLORIN; 12 May 2014, 19:43.
Comment
-
Comment