Să sperăm ca totul este în regulă. Am doi ani garanție pentru eventuale vicii de structură si dacă am și noroc poate mă țin mai mult de 3 ani.Nu am de gând sa mă apuc de raliuri iar mașina are ca destinație naveta și poate ceva concedii. Ar trebui să reziste zic eu..!?!?.
Ajutor Cumparare Jante Logan II
Collapse
X
-
Originally posted by DannyMC View PostTot din alea am si eu, iar inscriptia este identica. Tot de la Emag! Am facut cu ele cam o mie de km. Par de buna calitate si prelucrate bine!
Comment
-
Cam asa arata jantele KFZ dupa doua ierni,janta din imagine a fost pe puntea fata,cele de pe spate nu au ruginit atat de tare.Nu am folosit capace peste roata si spal masina o data pe saptamana.
Cele de pe Logan,din fabrica,tot dupa doua ierni cu tot cu capace arata impecabil.Attached FilesLast edited by masinamica; 5 December 2015, 18:18.Rulez pe Logan 2 1.5 Dci si Stepway 2 1.5 dci
Comment
-
Se prezinta foarte bine,sunt rezistente,undeva in dreapta sus se vede muchia ruginita.Acolo s-a intalnit roata cu o bordura la 50km/h cand o tanti a schimbat banda peste mine si ca sa evit sa-mi vopsesc repere am preferat sa franez tare si sa ma apropii de bordura numai ca am muscat-o putin.
Per total sunt rezistente,adica nu stau cu frica iarna ca daca iau o bucata de gheata dejantez, dar ar fi putut fi mai bine vopsite,au ruginit cam repede.Rulez pe Logan 2 1.5 Dci si Stepway 2 1.5 dci
Comment
-
Pentru ca e sâmbătă după-amiază și nevestele sau prietenele ne dau pace mă trezesc eu cu o problemă... Se dau 4 buc. jante, 4 buc. senzori de presiune și 4 buc. anvelope de vară.
1- în ce condiții de presiune se activează senzorii?
2- montajul componentelor și umflatul pneurilor la 1bar(pentru conservare) sau 2 bari are ca rezultat activarea senzorilor?
3- în zona noastră iarna durează și 6 luni iar pentru a economisi din bateria senzorilor ar trebui să fac montajul și implicit activarea senzorilor la data venirii primăverii?
4-pe scurt ...fac acum montajul sau mai aștep?
Comment
-
Originally posted by masinamica View PostCam asa arata jantele KFZ dupa doua ierni,janta din imagine a fost pe puntea fata,cele de pe spate nu au ruginit atat de tare.Nu am folosit capace peste roata si spal masina o data pe saptamana.
Cele de pe Logan,din fabrica,tot dupa doua ierni cu tot cu capace arata impecabil.
Comment
-
Buna seara, sunt posesorul unui Logan II Prestige (dec 2015) si am niste nelamuriri in legatura cu achizitionarea unui set de jante aliaj.
Am gasit un set de jante marca Renault R16 cu 6,5 J si ET49. A mai montat cineva aceasta dimensiune de janta, agata pe undeva bineinteles cu anvelope de 195*55 r16 ?
Comment
Comment