If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mașină urmează să vină dar eu sunt grijuliu
Am luat un prestige care are jante pe 16 și un set de anvelope de iarna 185/65/15. Problema este că trebuie să cumpăr ceva jante pt cele de iarnă ( prefer ceva aliaj ) și parcă doresc sa le schimb și pe cele de tablă pe 16.
cu ceva de aliaj. Cum totul de reduce la bani , tot am caută ceva la 900-1100 lei și îmi dă cu virgulă.
Jante care să fie pe 15 sau 16 cu 4X100 și un et 37-40 doar pe la Opel am găsit, la Renault găsești 95% dar cu et de la 43 in sus.
Ceva idei ? prieteni care au ceva ?
Multumesc
PS : Doresc ceva OEM fiindcă le consider mai fiabile
Last edited by dl_dr25; 7 March 2017, 00:32.
Reason: Automerged Doublepost
Am si eu o intrebare.. jantele de pe Clio 4 model Passion cod:403006502R au ET 44 sau cel putin asa gasesc pe net. Cele de la Sl10 ani/Prestige au ET 37. O alta diferenta este ca cele de Dacia sunt 6j iar cele de pe clio sunt 6.5j.
Oare vor fi probleme cu ABS/ESP daca echipez masina cu jantele acestea? Ma gandesc ca fiind puse pe clio 4 care este fratele Loganului, nu ar trebui sa fie nicio problema sa atinga sau ceva de genul.
Doresc sa cumpar jante de aluminiu pe langa cele de tabla existente pe masina. Cele de tabla vor ramane cu cauciucuri de iarna iar pentru vara vreau sa cumpar niste cauciucuri DUNLOP. Intrebarile mele sunt doua:
- ce jante de aliaj imi recomandati si cu ce specificatii? ( am anvelope 205 55 R 16)
- ce model de cauciuc Dunlop ptr vara imi recomandati? Merg mult in afara orasului, in ambele cazuri ( jante + cauciucuri ) ma intereseaza in primul rand aderenta si stabilitatea nu consumul, decibelii etc. Multumesc!
Ma tot gandesc la jante pentru noul logan mcv 1.5dci, care nici macar fabricat nu e, mai am de asteptat pana la livrare. Dar pana atunci ma gandesc.
Ce parere aveti de jante de aliaj cu urmatoarele specificatii, 6,5x16; 4x100 ; ET40
In mod normal, asa cum ma informat si @torquemada, stadard ar fi pe stepway 6jx16 cu et36.
Credeti ca vor fi ceva probleme cu 6.5j si et 40? riscuri sa atinga pe undeva? sau alte probleme de natura tehnica sau a sigurantei?din punct de vedere legal cunosc riscurile.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment