foarte faine, totusi sunt cam dublu decat cele de tabla care nici alea n-ar fi chiar cele mai ieftine... cred ca pana la urma mai iau un set de tabla pentru cele de iarna
Ajutor Cumparare Jante Logan II
Collapse
X
-
E o regula stricta pentru mine, cel putin: la solenza dupa fiecare iarna le curatam si le dadeam cu spray negru, si acum dupa 12 ani sint ca noi.
La logan am scapat de frecat la jenti, in schimb m-am ocupat de tamburi - i-am dat cu Protecta pt ca incepuse sa iasa rugina prin stratul subtire de vopsea din fabrica.
Torquemada, mini arges sint saracii rau, ma gindeam la 403157322R, macarAttached FilesLast edited by Cristin_M; 16 May 2015, 14:59.
Comment
-
Originally posted by killer17 View PostModel: Sparco Pista, 16 inch, et 37, latime 7j. Pret undeva la 2100 lei setul. Poze din pacate cu ele pe masina nu am decat asta.
Comment
-
Ca tot vine iarna....
Jante AlcarAttached Files
Comment
-
Ajutor! Din cele doua modele pe care le-ati alege:
model 1. "Jante tabla DACIA LODGY, DACIA DOKKER, DACIA DOKKER VAN. Modelul de jante tabla 15" - KFZ 7775 R15 6 4X100 ET40"
model 2. "Jante tabla DACIA LOGAN 2, DACIA LOGAN MCV 2, DACIA SANDERO 2. Modelul de jante tabla 15" - MAGNETTO WHEELS R15 6 4X100 ET40"„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
KFZ, eu am KFZ 8932 argintii și sunt ok.
Apropo jantele din postul #82 sunt alcar7775 adică KFZ 7775.
Pe configurator apar tot 8932 pentru Sandero IIPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Multumesc, KFZ sa fie.
Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk
Mai intreb ceva, as vrea sa am prezoane de rezerva (vreo 4 buc), stiti o sursa?
Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Ca tot vine iarna......
jante KFZ 7775 cantarite 7.7kg/bucLast edited by Oti; 13 October 2015, 13:46.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
Comment