If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Protecta? este vopsea banala, de gard, nu-i asa? Ma gandeam sa caut lovitura de ciocan, se mai gaseste? Stiu ca in compozite are lac special, este anticoroziva, adera si pe rugina. O dau cu pistolul.
Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk
Eu zic intai sa te documentezi si apoi sa comentezi.
M-am documentat, am si cumparat lovitura de ciocan Protecta Policolor, am facut o confuzie de nume, scuze.....daca vremea tine cu mine le vopsesc cu pistolul. Sper sa iasa ca lumea.
Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk
„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
@aris86- este la lidl un spray pt curatat anvelopele (12lei), te tine cam 4-5 utilizari ( 1-2 tuburi/an), inmoaie cauciucul, previne imbatranirea, etc , efectul este f bun, depozitez anvelopele dupa ce le spal bine, curat de pietre, la urma dau cu spray peste tot. Sunt ca noi.
Din postarile lui t0rque am gasit "jantele de Stepway sunt 6J R16 ET37, cod 403002053R ".Am comandat ieri la o firma de langa Pitesti si azi la ora 7 au sosit: 260 lei/buc.Arata ca pe siteul lor (adica bine )
Am inceput pregatirile pentru iarna, anvelopele au au fost puse pe jante si echilibrate. Ele au fost asezate pe suportul special si asteapta sa fie montate pe masina.
pe un suport identic tin si eu anvelopele cu jante, il am de vreo 3 ani si este super util , si mai important este sa tii acele anvelope pe suport intr un loc ferit de soare si de inghet iarna, sau canicula vara, asta pt a le prelungi durata de viata
Același suport îl am și eu și le țin în beci la temperatura constantă pe durata întregului an și fără umezeala ca sunt aerisiri cu circularea aerului [emoji14]
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment