Consum Logan II 1.2 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Test de după amiaza prin București, într-o zi de luni

Comment

• Vă salut.
      Sunt un 1.2 16v 73cp MCV din 2015.
      Aproximativ 36000 km la bord.
      Sunt folosita in proportie de 75% extraurban -25 urban.
      Consum realizat fie pe 1000 km fie pe 10.000 km este cam acelasi: 6.3 -6.5
      In conditiile in care sunt alergata pana(inclusiv) 110 km/h ar fi aproximativ 6-6.3 iar pana(inclusiv) 130 (6.5) .
      Ca referinta pt drumuri in afara localitatii: 1200 km parcurși cu vit de 90-100 km/h consum pe CB de 5.7-5.8 iar acelasi tronson de drum si km insa cu viteza de 110 -130 km/h 6.0-6.2 .
      AC ul utilizat de cate ori a fost necesar.
      Raport calitate pret e ok ,consum ok, de costul revizie la fel avand in vedere ca schimbul de ulei+ filtrele aferente ulei,aer,polen de origine sunt 175 lei.
      ulei dacia.
      Pt capacitatea cilindrică si volumul masinii consumul si mai ales modul în care se misca masina este ok.sunt multumit.

Comment

• Mers preponderent extra-urban (de la 3 persoane in sus mereu), cu AC cam 90% din acei kilometri, insa, mers mai des decat anii trecuti in oras pe distante scurte. 2 km dus, 2 km intors, deci motor neincalzit, apoi racit timp de 1h, dupa care, iarasi mers cu el neincalzit. Eu sunt multumit
        Attached Files
        Last edited by Crs. Sandel; 26 September 2018, 21:41.

Comment

• Originally posted by del View Post
          Vă salut.
          Sunt un 1.2 16v 73cp MCV din 2015.
          Aproximativ 36000 km la bord.
          Sunt folosita in proportie de 75% extraurban -25 urban.
          Consum realizat fie pe 1000 km fie pe 10.000 km este cam acelasi: 6.3 -6.5
          In conditiile in care sunt alergata pana(inclusiv) 110 km/h ar fi aproximativ 6-6.3 iar pana(inclusiv) 130 (6.5) .
          Ca referinta pt drumuri in afara localitatii: 1200 km parcurși cu vit de 90-100 km/h consum pe CB de 5.7-5.8 iar acelasi tronson de drum si km insa cu viteza de 110 -130 km/h 6.0-6.2 .
          AC ul utilizat de cate ori a fost necesar.
          Raport calitate pret e ok ,consum ok, de costul revizie la fel avand in vedere ca schimbul de ulei+ filtrele aferente ulei,aer,polen de origine sunt 175 lei.
          ulei dacia.
          Pt capacitatea cilindrică si volumul masinii consumul si mai ales modul în care se misca masina este ok.sunt multumit.
          Se cunoaște economia făcută cu GEPDA

Comment

• Originally posted by aris86 View Post
            Se cunoaște economia făcută cu GEPDA
            nu inteleg "termenul" GEPDA.
            poti sa imi explici chiar nu am idee.ms

Comment

• Originally posted by del View Post
              nu inteleg "termenul" GEPDA.
              Grup ElectroPompă Direcție Asistată

Comment

• adica: servodirectie cu pompa electrica.

acuma vad... sincronizare, nu gluma!

Comment

• Exclusiv extra-urban. Cum am dat de aglomerația de la Băneasa, am făcut poza. Irelevant, având în vedere distanța mică parcursă, însă nu mă împiedică nimeni să postez :d

Nu luați în calcul distanța parcursă fără consum. Pe cei 122.1 km, am mers fără consum 11 km.
                  Attached Files
                  Last edited by Crs. Sandel; 30 September 2018, 21:17.

Comment

• Astazi am avut 5.3/100km pe distanta de 100 km extraurban, viteza maxima 100 km/h la vreo doua depasiri, in rest 80-90 km/h.

Comment

• Foarte mare consumul.
                      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Asa am zis si eu. Nu stiu care e cauza si nici cum reusesc altii sa consume in conditii similare sub 5/100.

Comment

• Ai talpa grea fane..... ))) contează zi cu ce alimentezi, zi de zi.
                          Ce viteza medie ai obținut?

Comment

• Nu m-am uitat la media viteze. Talpa grea aveam daca o frigeam cu 13-140km/h.
                            De alimentat am alimentat cu OMV 100 - carrera sau cum se numeste - (32 de litri peste cei aproximativ 18 litri de 95 din rezervor luati de la MOL).

viteza medie aproximativ 40km/h.
                            Last edited by Fanez; 1 October 2018, 10:41. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Predeal - Bucuresti 159 km 8.8 l consum 5.5 % e la vale.timp 5.15 7.50 . de la iesire de pe A3 pana la destinatie 17km timp 40 min .medie cam 70 exclus ZONA BUC.

Comment

• București (Cora) - Alexandria
                                Attached Files
                                Last edited by 77sky; 21 October 2018, 22:33.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google