ady_dragan eu asta tot spuneam. Nu-mi este rentabil sa merg tare...castig mult mai mult timp daca merg mai batraneste...ca eu ca sa recuperez banii aia...pierd mai mult timp ...si sincer...nu am atatia bani (si nu castig atata) ...incat sa n-am ce face cu ei...
Consum Logan II 1.2 16v
Collapse
X
-
in Romania nu e rentabil sa mergi tare. La fiecare drum lung, merg tare si ma trezesc in spate dupa o juma de ora cu ala pe care l-am depasit si care mergea incet ... Ardem mai multa benzina si pentru ce... Mergem incet si frumos si tot acolo ajunge, poate cu cateva minute mai tarziu, dar cu mai multi bani in buzunar
mariusstf, au rezolvat greierasii renault cu noua gama. Si sincer eu in loganul meu nu ma plang de absolut niciun greieras, ce-i drept nu dau prin gropi cu masina si traieste doar viata buna pe asfalt de calitate nu ma astept la niciun fel de probleme de la un renault nou, mai ales de la GT. Probabil ca o sa raman cu familia renault toata viata, asta va fi marca mea cel mai probabil cate zile o sa mai am
Comment
-
Ma uitam la consum cu bare de plafon montate,
La dus am fost pe autostrada , a 3 si am uitat sa setea computerul de bord pt consum, dar la întors , pe dn1 am avut acest consum
nu a crescut simțitor cu barele pe masina, asta vroiam să aflu
consum de 5 l/ 100 km pe 124 km pe dn1 spre bucurești eu zic ca este ok, mers legal cu 70-80 în localități
barele ca si zgomot încep să se audă nitel de la 100 la ora, dar nimic deranjant zic euYou do not have permission to view this gallery.
This gallery has 2 photos.Last edited by panselin4; 17 February 2019, 22:37.
Comment
-
Asa da, recunosc un oras aglomerat. In Bucuresti, la miez de noapte, in taxi, nu reuseam sa parcurg decat in 12-15 minute o distanta de 6.1-6.2 km pe bdul Unirii cu opriri la stopuri si doar cateva masini pe strada. Asta inseamna o viteza medie de 26-32 km/h.
Comment
-
București - Katerini și retur + plimbat la muntele Olimp, Salonic, Meteora, mers pe autostrada, oraș, munte, DN
2184 km, consum 128,4 litri benzina, consum mediu 5,87 l/100 km, 4 persoane și bagaj mult. Uitându-mă pe date de navigație, ca și timp probabil am condus 30-31 h, am prins câteva ambuteiaje pe drum, la vama și taxatoarele grecești.
Prima poza e de când am plecat, denumita t0 și a doua este cea finala, denumita t1.You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 2 photos.
- Likes 3
Comment
-
Comment