Consum Logan II 1.2 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• O singura intrebare:mergand cu 150, ai calcat vreodata frana brutal?

Comment

• Nu. Stiu la ca te referi. Masina devine instabila de spate. Am pus in schimb cu un peugeot 107 frana de la 130 la maxim, era ceva de test si a plecat putin de spate dar e usor de controlat din volan.
      Am mers pe macadam(drum neasfaltat, tasat, acoperit de nisip si pietris fin) cu 110 si am pus frana mai tare si fundul a plecat spre stanga putin dar am virat si eu putin stanga si am redresat-o fara probleme.
      Last edited by hasserro; 14 July 2014, 03:19.

Comment

• Originally posted by vitriol View Post
        Mai zi-le si tu, ca eu le-am zis pana mi s-a acrit si tot ei se simteau jigniti dupa aia.

Ce vad eu aici la voi, cu viteze de 150-160 km/h si viteza medie de 67 km/h, e de un penibil ingrozitor - daca-mi dati voie sa ma exprim asa.
        Am vrut să fiu mai elegant în exprimare, dar se pare că nu m-am făcut suficient de bine înţeles.
        @vitriol:Ai ales un exemplu foarte bun şi la obiect

Comment

• Eu am pus frana la 110km/h de test si masina s-a comportat mai mult decat bine.
          ABS-ASR-ESP Lucreaza foarte bine impreuna si tine masina pe treaiectori.
          La mine viteza medie a fost mare deoarece 90% a fost pe autostrada si varfurile de 150-170 au fost scurte.
          Pe intoarcere voi pune pilotul pe 150km/h
          sigpic

Comment

• Adica mergea pe banda a doua in fata mea , in fata lui nu era nimeni si se ducea la 160 pentru cateva secunde, punea frana fara motiv pana la 140-150, iar accelera la 160 iar reducea sau frana.I-am dat flash de vreo 2 ori sa se dea dar nu a vrut. La noi respectul fata de ceilalti participanti la trafic nu prea se vede...
            Mi se pare culmea optimismului sau a tupeului,ca tu cu logan cu motor de 1.2,sa blitezi la 130,pe cel din fata sa dea la o parte sa treci...banuiesc ca trecerea de la 130 la 150 o faci in minute bune..ala saracu din fata nici nu si dadea seama de ce este blitat!!!!
            Last edited by ciresel; 14 July 2014, 09:02.

Comment

• De fapt de la 130-150 trecerea e cam de cateva secunde 5-10

Comment

• Originally posted by ciresel View Post
                Mi se pare culmea optimismului sau a tupeului,ca tu cu logan cu motor de 1.2,sa blitezi la 130,pe cel din fata sa dea la o parte sa treci...banuiesc ca trecerea de la 130 la 150 o faci in minute bune..ala saracu din fata nici nu si dadea seama de ce este blitat!!!!
                Ce minute bune mai omule? Dupa ce frana la 130-140 el accelera inapoi la 160 progresiv iar eu ma mentineam in spatele lui.
                Suferim cumva de superioritate? Daca nu e in stare sa mearga corect pe autostrada, sa se dea la o parte.
                Sa nu mai spun ca este obligat sa se dea la o parte cand cei din spate merg mai repede ca el.
                Daca ai fost sau vei merge in strainatate, pe autostrazi cu 3 benzi pt ca asa sunt majoritatea, vei vedea ca pe banda 1 merg camioane si autocare, pe 2 merg cei care au intre 100 si 130-140, iar le a 3a cei csre merg mai tare de atat.
                Dar cei care depasesc pe banda a 3a se vor replia mereu pe a2a pana intalnesc alta masina in fata, tocmai pt a lasa culoar liber. La noi nu se cunosc chestiile astea...
                Auzi tu, culmea tupeului sa ii dai unuia flash sa se dea la o parte dupa ce mergi minute bune in spatele lui si el inca nu s-a seseizat.

Si el incalca legea daca e sa o luam asa.
                Este o chestie de bun simt sa te dai pentru cateva secunde la o parte sa ii faci loc cuiva care merge mai repede.
                Nu i-am dat flash atunci cand pe prima banda era vreun tir ca sa fie nevoit sa franeze, ci atunci cand prima banda era libera.
                De ce sa fac eu manevre suplimentare si sa ma bag pe prima banda cand banda de devansare este a 2a?
                Daca si tu procedezi la fel ca cel de care am dat eu, esti doar un alt incapatanat plin de orgoliu ;)
                Last edited by hasserro; 14 July 2014, 15:26. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Consum mixt, din 476 km, 150 km exclusiv Bucuresti, restul fiind Bucuresti - Cabana Piatra arsa si retur, 4 persoane. Mers pe Dn1 la dus si la intors pe A3 si centura, mers regulamentar, fiind multe radare pe DN1 sambata.
                  Attached Files
                  Last edited by aris86; 14 July 2014, 23:05.

Comment

• Ai folosit AC-ul ?
                    sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

• Originally posted by prometheus View Post
                      Ai folosit AC-ul ?
                      Nu prea am folosit AC-ul, nu a fost foarte cald ca sa fie nevoie de el. In plus la munte, sambata a fost un frig de iti clantanea dintii, 7 grade la cota 2000m. Consumul raportat este realizat pem utimele 8 zile, mai exact dupa update-ul realizat la ECU. Parca si masina trage mai bine, nu pare sa mai aiba un lag, mai ales cand era cald, simteam ca nu se mai accelereaza.

Comment

• Nu trebuie sa fie neaparat cald afara ca sa folosesti AC-ul , il poti folosi si pentru dezaburire , oricum un cosum bunicel zic eu cu patru persoane in masina.
                        sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

• Originally posted by vitriol View Post
                          Mai zi-le si tu, ca eu le-am zis pana mi s-a acrit si tot ei se simteau jigniti dupa aia.

Uitati aici o viteza medie de la colegul @Stoicau. Omu' a zis ca a mers constant cu 130 km/h + cateva escapade de 150-170 km/h si a avut o viteza medie de 109 km/h. Ce vad eu aici la voi, cu viteze de 150-160 km/h si viteza medie de 67 km/h, e de un penibil ingrozitor - daca-mi dati voie sa ma exprim asa.
                          Eu zic ca are dreptate omu'
                          Weekendu' asta am fost la mare, la iesire din sb - coada de 10 km, mers greu pe valea oltului, dupa intrat pe autostrada mers constant 110+, 120, 130 si viteza medie de vreo 75 km/h. Daca ai cativa km de mers cu 40 kmh poti sa ii dai tu pe mama autostrazii fiindca viteza medie scade calumea
                          sigpic

Comment

• Care om are dreptate?
                            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• hasserro referitor la viteza medie
                              sigpic

Comment

• Nu am avut ieri timp de video-ul ala. Il bag azi in pc si o sa vi-l arat.
                                Pe video chiar se vede ca merg cu 130-135 pentru 1 minut spre exemplu, apoi mai scad cand vine o curba sau trafic, mai prind putin 130 apoi urmeaza sat unde o las si tot asa.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google