pacat ca nu e nici o poza cu viteza masinii ... si alea alea
Consum Logan II 1.2 16v
Collapse
X
-
Am vazut si pe reno forum puse poze la oha, adica viteza medie de azi din oras bara la bara, si urmatoarea poza era cu un consum minuscul, probabil facut alta data pe autostrada... Am verificat exifurile pozelor, si surpriza, era diferenta de peste 100 de poze intre ele deci poza nu e edificatoarea, mai curand credibilitatea userului.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Nu ma intereseaza subiectul, vouam doar sa se priceapa ca depinde si de cine zice ceva. Eu nu i-am inteles niciodata pe cei ce infloresc, cu ce il incalzeste pe el ca zice el ca masina lui papa 3 in exterior...sau 4 in oras, si daca ar crede cineva, plateste el mai putin la pompa?
Eu cand spun ceva, o fac ptr a relata un fapt, doar atat...ca, consumurile pot varia din foarte multe motive la masini aparent identice...
De exemplu: bujii, roti umflate sau nu, talpa, stil de conducere, vant, deal, vale... Si multe altele...Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
-
Ca sa fi crezut trebuie sa postezi asa ceva
Acum sper sa nu inceapa lumea cu comentarii inutile
Este 0.9 din dotare.
sigpic
Comment
Comment