Consum Logan II 1.2 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pacat ca nu e nici o poza cu viteza masinii ... si alea alea

Comment

• Originally posted by Tinuletz View Post
      pacat ca nu e nici o poza cu viteza masinii ... si alea alea

Telefonul era in suport in parbriz, cum era sa fotografiez bordul? ...

Comment

• cu telefonu`
        Keep walking...

Comment

• poi vrem fapte ..... nu vorbe ... O POZA FACE CAT 1000 de cuvinte!

Comment

• Deja aberezi prietene. Am pus video. Ce vrei mai mult de atat? Sa-ti filmez tie bordul? Stai linistit, si asa nu are nici o importanta daca ma crezi tu sau nu ;).

Comment

• POI nu drumul e esential in povestea asta, ci aparatele din bord ca sa te credem si sa numai fie suspiciuni de BLAT !

Comment

• Am vazut si pe reno forum puse poze la oha, adica viteza medie de azi din oras bara la bara, si urmatoarea poza era cu un consum minuscul, probabil facut alta data pe autostrada... Am verificat exifurile pozelor, si surpriza, era diferenta de peste 100 de poze intre ele deci poza nu e edificatoarea, mai curand credibilitatea userului.
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• verifica si la mine sa vedem daca sunt credibil
                  sigpic

Comment

• Nu ma intereseaza subiectul, vouam doar sa se priceapa ca depinde si de cine zice ceva. Eu nu i-am inteles niciodata pe cei ce infloresc, cu ce il incalzeste pe el ca zice el ca masina lui papa 3 in exterior...sau 4 in oras, si daca ar crede cineva, plateste el mai putin la pompa?

Eu cand spun ceva, o fac ptr a relata un fapt, doar atat...ca, consumurile pot varia din foarte multe motive la masini aparent identice...
                    De exemplu: bujii, roti umflate sau nu, talpa, stil de conducere, vant, deal, vale... Si multe altele...
                    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Originally posted by Tinuletz View Post
                      POI nu drumul e esential in povestea asta, ci aparatele din bord ca sa te credem si sa numai fie suspiciuni de BLAT !
                      Am pus poze cu km parcursi, viteza medie si litri consumati cateva pagini mai in spate.
                      Ce vrei mai mult ca nu inteleg.

Comment

• Bine bine ... las-o asa hasserrro

Comment

• Pai daca vrei sa fii inteles, ar trebuie sa te faci inteles...

Comment

• Ca sa fi crezut trebuie sa postezi asa ceva
                            Acum sper sa nu inceapa lumea cu comentarii inutile
                            Este 0.9 din dotare.
                            sigpic

Comment

• Ce program e ala? Eu nu am camera de bord. Am suport de bord pt samsung galaxy note 2, cu ala filmez.

Comment

• iSymDVR
                                Nici eu nu camera de bord.
                                E filmat cu acest program cu iphone dar programul exista si pentru android
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google