Miercuri dimineata plec la sibiu. O sa va anunt de consum.
Consum Logan II 1.2 16v
Collapse
X
-
In week-end am plecat si eu prin tara: Bucuresti - Buzau - Vulcanii noroiosi - Bacau si Bacau - Bucuresti, total km parcursi: 670 km si consum total benzina 40 l, alimentati sambata dimineata. Consum mediu: 5,97 l/100 km. Am mers tot timpul cu aer conditionat la minim, 4 persoane la dus si 3 persoane la intors. Viteze cuprinse intre 55 si 130 km/h.
Comment
-
Bun consumul.
Eu miercuri ma astept la un 7jumate, 8 pana la brasov, pt ca nu o sa o iert pe serpentine
Apoi, brasov-sibiu probabil ca va scadea consumul pe la 6.7-7.0.
Vreau sa filmez drumul dar am intampinat o problema.
Mai foloseste cineva dailyroads voyager pe android?
Am schimbat folderul in care sa se salveze clipurile, din memoria tel pe card(am 20gb liberi pe card), iar acum nu le mai salveaza deloc.
Pe memoria telefonului le salva..
Comment
-
Am facut deja asta, cand schimb destinatia filmuletelor nu le mai salveaza deloc.Attached FilesLast edited by hasserro; 11 August 2014, 13:57.
Comment
-
Originally posted by hasserro View PostBun consumul.
Eu miercuri ma astept la un 7jumate, 8 pana la brasov, pt ca nu o sa o iert pe serpentine
Apoi, brasov-sibiu probabil ca va scadea consumul pe la 6.7-7.0.
Vreau sa filmez drumul dar am intampinat o problema.
Mai foloseste cineva dailyroads voyager pe android?
Am schimbat folderul in care sa se salveze clipurile, din memoria tel pe card(am 20gb liberi pe card), iar acum nu le mai salveaza deloc.
Pe memoria telefonului le salva..
Comment
-
Originally posted by hasserro View PostNu cred ca sunt in stare sa ma trezesc la 5 ca sa plec la 5 jumate )
Cu cat se face mai tarziu cu atat se aglomereaza drumul. Nu-mi place sa merg ziua la drum lung. Am o problema cu ac, ma doare capul f repede de la el.
Comment
-
Originally posted by hasserro View PostNu cred ca sunt in stare sa ma trezesc la 5 ca sa plec la 5 jumate )
Cu cat se face mai tarziu cu atat se aglomereaza drumul. Nu-mi place sa merg ziua la drum lung. Am o problema cu ac, ma doare capul f repede de la el.
incearca sa il dai la limita intre cald si rece, si da-l numai la picioare, sau la picioare si usor la aeratoare, care vor fi indreptate in jos.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Comment