Consum Logan II 1.2 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Miercuri dimineata plec la sibiu. O sa va anunt de consum.

Comment

• In week-end am plecat si eu prin tara: Bucuresti - Buzau - Vulcanii noroiosi - Bacau si Bacau - Bucuresti, total km parcursi: 670 km si consum total benzina 40 l, alimentati sambata dimineata. Consum mediu: 5,97 l/100 km. Am mers tot timpul cu aer conditionat la minim, 4 persoane la dus si 3 persoane la intors. Viteze cuprinse intre 55 si 130 km/h.

Comment

• Bun consumul.
        Eu miercuri ma astept la un 7jumate, 8 pana la brasov, pt ca nu o sa o iert pe serpentine
        Apoi, brasov-sibiu probabil ca va scadea consumul pe la 6.7-7.0.
        Vreau sa filmez drumul dar am intampinat o problema.
        Mai foloseste cineva dailyroads voyager pe android?
        Am schimbat folderul in care sa se salveze clipurile, din memoria tel pe card(am 20gb liberi pe card), iar acum nu le mai salveaza deloc.
        Pe memoria telefonului le salva..

Comment

• Reinstaleaza aplicatia, poate iti merge apoi.

Comment

• Am facut deja asta, cand schimb destinatia filmuletelor nu le mai salveaza deloc.
            Attached Files
            Last edited by hasserro; 11 August 2014, 13:57.

Comment

• Originally posted by hasserro View Post
              Bun consumul.
              Eu miercuri ma astept la un 7jumate, 8 pana la brasov, pt ca nu o sa o iert pe serpentine
              Apoi, brasov-sibiu probabil ca va scadea consumul pe la 6.7-7.0.
              Vreau sa filmez drumul dar am intampinat o problema.
              Mai foloseste cineva dailyroads voyager pe android?
              Am schimbat folderul in care sa se salveze clipurile, din memoria tel pe card(am 20gb liberi pe card), iar acum nu le mai salveaza deloc.
              Pe memoria telefonului le salva..
              Eu nu am un izvor de benzina sa o alimentez non-stop. Incerc sa mai merg si economic ca sa nu stresez rau buzunarul.

Comment

• Ideea e ca nici nu vreau sa ma prinda caldura pe drum. Vreau sa plec cel tarziu la 7 din bz si la 10jumate cel tarziu 11 sa fiu la tara( 50de km de sibiu)

Comment

• Pleaca la 5:30-6:00 ca sa nu te prinda caldura. Oricum ai aer si merge foarte bine si pe caldura.

Comment

• Nu cred ca sunt in stare sa ma trezesc la 5 ca sa plec la 5 jumate )
                    Cu cat se face mai tarziu cu atat se aglomereaza drumul. Nu-mi place sa merg ziua la drum lung. Am o problema cu ac, ma doare capul f repede de la el.

Comment

Am facut deja asta, cand schimb destinatia filmuletelor nu le mai salveaza deloc.
                      Ai 4.4.2? Daca da, e posibil sa fie din cauza securitatii implementate de google pe acest soft.

Comment

Nu cred ca sunt in stare sa ma trezesc la 5 ca sa plec la 5 jumate )
                        Cu cat se face mai tarziu cu atat se aglomereaza drumul. Nu-mi place sa merg ziua la drum lung. Am o problema cu ac, ma doare capul f repede de la el.
                        Cat ai merge de tare, mare lucru nu ai sa castigi in final, deoarece nu este autostrada sa mergi cu viteza constanta. Cel mult 30-40 minute, ceea ce este irelevant, deoarece mergi la tara si nu ai un termen fix, sa zicem un tren de prins. Si daca drumul este aglomerat, vei merge in conditiile acelea. Daca vrei intr-adevar sa mergi pe racoare, cel mai indicat este sa te trezesti de dimineata si atunci o sa ajungi mai repede. Drum bun, fara incidente rutiere.

Comment

incearca sa il dai la limita intre cald si rece, si da-l numai la picioare, sau la picioare si usor la aeratoare, care vor fi indreptate in jos.
                          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

I o caciula cu tine
                            sigpic

Comment

• Merg repede din 2 motive: 1 imi place, 2 ca sa nu ma prinda caldura si aglomeratia.
                              Am 4.4.4 oare de aceea sa fie?
                              Nu l dau la picioare xa racesc la calcaie
                              @stoicanu sufar de freza, nu prea port "caciuli"

Comment

• Cu cat pleci mai devreme, cu atat mai bine: mai putin trafic, mai putina caldura.
                                De 4.4.4 nu stiu sa aiba securitate legata de card, de 4.4.2 stiu sigur. Cel putin la Samsung.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google