Asta vara am scos 7,5 l/100 km in Bucuresti. Sa vedem la vara daca mai reusesc sa scot un consum mai mic.
Consum Logan II 1.2 16v
Collapse
X
-
Stimabilule, pe unde sa mergem cu 130 km/h? Avem autostrada Bucuresti - Constanta, merg o data, cel mult de 2x la mare, la munte pe A3, e scurta, am mai mers ocazional si ar mai fi tronsonul Sibiu - Deva, nu am treaba in zona. Cand merg la tara, merg pe DN6, Bucuresti - Alexandria, drum aglomerat, localitati multe, limita maxima 100 km/h. Viteza medie comerciala in Romania este de 50 km/h.
Comment
-
Am mers azi pe a2 vreo 60 km, cu viteza de 120km/h si 130 km/h, in depasiri si pe anumite portiuni, unde erau gropi pe prima banda, in zona fundulea, cu un consum total de 6,1 la suta dupa cb
La130 km/h sunt cam 4000 de ture, iar la 100 km/h sunt cam 3000 de tureLast edited by panselin4; 27 February 2015, 23:52.
Comment
-
Da, la 130 este consum mai mare, dar cred ca este pana in 8, ma voi uita cand voi ma merge pe a 2, saptamana viitoare la consumul instant la 130
La viteza aceea masina este cam galagioasa, as investi in materialul fonic de sub capota motor precum este la dci, si in materialul fonic dintre bord si compartimentul motor
Stiu ca sunt cam scumpe,poate gasesc pe la dezmembrari
Comment
-
-
am facut ieri un drum de 75 de km, seara spre noapte, a plouat, deci am mers mai incet
am mers cu 80-85-90km/h afara si cu 55-60 in localitati, eu si sotia in masina, portbagaj plin, aeroterma pe treapta 1 de viteza
am facut doar vreo 3 depasiri pe traseu
ca si turatie am mers undeva pe la 2500 de ture in treapta a 5 a
dupa cb am scos un consum de 4,9 la suta( ca la carte ), la o viteza medie de 59 de km/h
dupa vreo 5 km parcursi in buc, consumul mediu a crescut la 5
Comment
Comment