Nu uitati ca FDR are logan mcv
Consum Logan II 1.2 16v
Collapse
X
-
Consum mixt in perioada 1 decembrie 2014 - 9 mai 2015.
Comment
-
Cu Loganul vechi,de 1.4,am reusit consum de 5,2.Dar am mers exact cum spun cei care recomanda condusul economic!Nu cred ca am pus vreo frana in vreo 100 de km.,numai frana de motor,demaraje lente,fara geamuri deschise,o nebunie!Culmea este ca mi-a placut stilul si nu am inebunit cand am ajuns la destinatie.Drumuri bune.
Comment
-
Se pot scoate consumuri f bune cu 1.2 16V atata timp cat nu depasesti 2500 rpm si mergi in linie dreapta.
Vad ca toata lumea vorbeste numai despre consumuri extraordinare, dar nimeni nu vorbeste despre cum consuma in oras ( cu semafoare, stopuri, treceri de pietoni, in coloana ... ). In conditii de trafic, sub 9L/100km eu n-am vazut la a mea ...
Pe langa laudele fiecaruia, hai sa mai fim si realisti, ca pe roman cand vine vorba de laude, nu-l intrece nimeni ... ar fi interesant de vazut si situatiile mai putin fericite in ce priveste consumul la 1.2 ... Sau poate nu exista asa ceva, toti posesorii de 1.2 avand consumuri sub ce declara oficial Dacia
Comment
-
E irelevant testul pe cativa km, deoarece ea incepe sa arate consum de la 20 l/100 km. Cel mai bun consum se obtine dupa cateva mii de km, doar sa resetezi toata ziua CB si sa arati apoi ce economic conduci, poti sa mergi numai la vale sau cu vant in spate.
Comment
-
Am facut primul drum mai lung cu agregatul: aprox 140 de km pe ruta Pitesti - Rm Valcea si retur.
Fiind inca in rodaj, am incercat sa nu turez prea tare motorul, obiectiv destul de dificil in conditiile utilizarii motorasului de 1.2 pe Dealul Negru...In mare, am mers destul de linistit, chiar destul de ”pensionareste”.
La final, a rezultat un consum mixt neasteptat de bun de doar 5.6, la o viteza medie de 46 km/h.Last edited by fallax; 12 May 2015, 22:45.
Comment
-
Urmeaza si pozele. Am mers azi doar in bucuresti cu 1.2 16v, 2015. Colentina, Unirii, Victoriei...seara invers. Consumul mediu (l am restat si am facut in buc, 123 km) era pe cb 11,7...singur in masina. Cam fix cat i a loguna mea cu 1.6 16 v. Consumul in oras pana seara a scazut la 10.4.
Totusi...masina i lesinata rau 4 prs si a.c pe centura...cam ma impingeau camioanele de la spate...la 4000 rpm nu prea te mai auzi in masina.
Comment
-
Ea consuma putin cand nu este incarcata si cand e liber drumul, daca te dai la ea, pa...
Stiu cand am avut si eu 1.2 16v, cand conduceam qasqaiul de 2.0 benzina, si vedeam ca are consum ca la mine, imi venea sa ma impusc... si aia chiar trage bine. ( in comparatie cu 1.2 )Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment