Nici nu ai mers tare.
Consum Logan II 1.2 16v
Collapse
X
-
Am avut consum in traficul de bucuresti de 7,4 ,doua persoane in masina, asta timp de o saptamana, dar nu am mers la orele de varf
Cei drept nici nu merg foarte sportiv, si la semafor cand vad ca este rosu, las masina in viteza si iau piciorul de pe acceleratie, si scot din viteza cand pun frana de picior
Comment
-
La orele de varf, seara, nu mi-a trecut de 8.5%, iar consumul lunar se situeaza in jur de 8.2-8.3%. In a doua jumatate a lui aprilie am avut 7.9% dar am circulat in general dupa 19:30, cand se mai domolea traficul. Viteza medie jongleaza in jurul valorii de 19kph.
Comment
-
Cred ca nu sti ce inseamna orele de varf. Gen, Pipera, Aviatiei, Floreasca, Doamna Ghica, Pod Baicului(jesus !! coada pana sus pe pod !!) ..am plecat la ora 5.30 din Pipera si am ajuns la ora 18.50 in Theodor Pallady. Si nu am stat doar in coloana ! Consum..13,2 pe cp. Logan 1.2 16...bine ca nu i benzina mea.
Comment
-
1.2 16V consuma mult in conditii de trafic, peste 9 lejer ...
Devine economicos cand esti la drum lung, tii o viteza constanta in treapta a 5 a fara sa depasesti 2500 rpm aprox. Cand esti pe la vreo 3000+ rpm deja instantul se duce pe la vreo 8-9-10 depinzand de f multi factori, rezultand astfel si un consum mediu mai mare.
Daca vreti sa facem o comparatie adevarata, trebuie sa comparam in aceleasi conditii sa ne facem o idee despre cum sta treaba.
Ce instant aveti la 100km/h in treapta a 5 a pe sosea dreapta ?
Ce instant aveti la 130km/h in treapta a 5 a pe sosea dreapta ? ( A1 de exemplu )
Comment
-
Eu la mers pe autostrada cu 110-120-130, dar in mare parte am tinut 120 km\h, am avut consum de 6,4
2 persoane in masina plus bagaje pe bancheta din spate, plus portbagaj plin,, aeroterma pe 2
Eu pe la 100 la ora am consumul in jur de 5, iar la 90 este sub 5 la drum dreptLast edited by panselin4; 14 May 2015, 20:43.
Comment
-
Cate minciuni ... Oameni buni, la 100km/h aveti putin peste 3000 de ture. In masina e zgomot de trebuie sa ridici deja vocea sa te intelegi cu cel din dreapta, masina fiind turata destul de tare - voi aveti consum de 5l/100 in aceste conditii ?!
Hai va rog frumos cu filmuletele - aaa, scz nu puteti - ca mintiti toti, deee specialitatea romanului: lauda si minciuna ...
Comment
-
Originally posted by GuGu21 View PostOameni buni, la 100km/h aveti putin peste 3000 de ture. In masina e zgomot de trebuie sa ridici deja vocea sa te intelegi cu cel din dreapta, masina fiind turata destul de tare
O alta chestie, care mie mi se pare ciudata, zgomotul, la drum intins - autostrada, este mai pronuntat la 110 km/h fata de 120 km/h.Last edited by Crs. Sandel; 15 May 2015, 17:48.
Comment
Comment