Consum Logan II 1.2 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Acum ca a si plouat, abia urci cu ea si asa.
    Eu daca aveam eco pe ea, il desfiintam, iar voi il activati

Comment

• Originally posted by hasserro View Post
      Acum ca a si plouat, abia urci cu ea si asa.
      Breaking news: poti sa nu-l folosesti ...

Comment

• Originally posted by hasserro View Post
        Il folosesc doar in oras, foarte rar in afara orasului.

Comment

• Intrebare..cum vad consumul..la mine arata doar ora, starea pneuriloe, km parcursi si km de la ultima resetare.

Comment

• Ce versiune ai: Acces, Ambiance sau Laureate?

Comment

• ambiance 1,2l 16v

Comment

• La ambiance trebuie sa cauti un tovaras cu CLIP sa iti activeze si celelalte functii ale CB.

Comment

• e in garantie..

Comment

• Originally posted by bogdan15 View Post
                    ambiance 1,2l 16v
                    Atunci poti vizualiza ceea ce vrei doar daca procedezi cum ti-a zis aris86.

Comment

• Daca ai CB cu fundal negru si scris portocaliu nu cred ca isi dau seama doreii ca ai cb activat. Aia nu stiu sa faca diferenta intre medianav si menavrus

Comment

• este mcv-ul nou..cel restilizat..sau mcv2 cum i se mai zice..si da este negru cu portocaliu.asta este o curiozitate a mea..masina este noua si voiam sa stiu un consum..macar aproximativ.

Originally posted by Bizo View Post
                        Daca ai CB cu fundal negru si scris portocaliu nu cred ca isi dau seama doreii ca ai cb activat. Aia nu stiu sa faca diferenta intre medianav si menavrus
                        Last edited by bogdan15; 29 June 2015, 22:54.

Comment

• Cunosc o persoana in Ploiesti care activeaza CB cu Clip si HSA. E cam scump tipul, dar merita sa le activezi.

Comment

• Dupa ce am parcurs 785 km, in vreo 2 saptamani, am un consum combinat mediu dupa cb de 5,5 litrii la suta, urban cam 10 la suta restul mers in exraurban
                            Si mersul urban este intr un oras mic
                            Acum sa vad cum va afecta consumul mersul prin capitala

Comment

• Originally posted by Crs. Sandel View Post
                              Il folosesc doar in oras, foarte rar in afara orasului.
                              La cat de "puturoasa" este .....daca mergi si cu Eco mori langa ea ! Eu am avut ceva emotii in depasire cu 1,2 16v fata de Dci-ul meu, pe care il temperez cu Eco (probleme ambreiaj.....placa e pe duca..astept comisia de la Pitesti)
                              Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

• Extra-urban, doar pe DN1 pana la Ploiesti. De aici il dezactivez ca am nevoie de "putere"

Clar nu se compara 1.2 cu 1.5, dar eu, unul, nu am avut emotii in depasiri: am aproximat daca am timp sa fac depasirea (mai ales in cazul tirurilor), retrogradare de viteza (luat piciorul usor de pe ambreiaj ca sa nu deranjez distributia) si am efectuat depasirea.

Sau, vreau sa depasesc, retrogradez viteza si stau in spatele celui pe care vreau sa il depasesc (pana am spatiu) in zona de 3000-3500 ture. Incep depasirea si in depasire schimb intr-o treapta superioara. Si totul fara emotii

Ma mir cum de mai mergi cu masina...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google