Consum Logan II 1.2 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• București - Dâmbovicioara și retur, 4 persoane, 390 km, consum 20 l benzina, 5,12 l/100 km. După 22000 a început să mai scadă consumul.

Comment

• Super consum aris, mai ales cu 4 persoane, si in plus spre dambovicioara este de urcat, traseu montan, bravo
      Eu am fost de curand la iacobdeal, si acolo panta abrupta si in curba, plus cam off road, noroc cu garda inalta a loganului

Comment

• Consum

Concediu 1800 km: Bucuresti-Sibiu-Turda-Belis-Arieseni-Chiscau-Hunedoara-Orsova-Bucuresti, consum mixt 6.5, in conditiile urmatoare: 4 pers., portbagaj full, AC 90% din timp, viteza autostrazi 140km, viteza in rest 100 km.
        Consum in Bucuresti 7.4 fara AC si 9 cu AC.

Comment

• Am încercat azi sa merg ceva mai tare pe distanta a aproximativ jumatate din A1. La un mers relativ constant in jurul pragului de 130 km/h-135 km/h a rezultat un consum de 8, deci nu prea grozav, mai ales ca eram singur in mașină si AC era off.

Ce e mai enervant e ca la depășirea tirurilor la viteza asta ai un sentiment pro untat de barca pe valuri .

Pentru mine e destul de clar. Motorașul asta e pentru un mers domol. La 100km/h consumul e foarte rezonabil, insa peste 120 lucrurile se schimba.

Comment

• Mers Iasi-Sucevita, cateva drumuri prin imprejurimi, apoi retur Iasi, consum conform CB 5.2 %, fara AC, doua persoane in masina, mers regulamentar, doar cateva depasiri. Mai mult decat multumit.

Comment

• Originally posted by fallax View Post
              Am încercat azi sa merg ceva mai tare pe distanta a aproximativ jumatate din A1. La un mers relativ constant in jurul pragului de 130 km/h-135 km/h a rezultat un consum de 8, deci nu prea grozav, mai ales ca eram singur in mașină si AC era off.

Ce e mai enervant e ca la depășirea tirurilor la viteza asta ai un sentiment pro untat de barca pe valuri .

Pentru mine e destul de clar. Motorașul asta e pentru un mers domol. La 100km/h consumul e foarte rezonabil, insa peste 120 lucrurile se schimba.
              Pentru drumurile din Romanica, 100 km/h e destul ... Problema e ca sunt multe localitati si acolo iti vine sa te iei cu mainile de cap

Comment

• Are dreptate colegul gugu21, peste 120 km/h de regula se merge pe autostrada, si chiar si acolo poti merge cu 110-120, 130-140 doar daca te grabesti, parerea mea
                La majoritatea masinilor consumul economic este 90-100 km/h, nu doar la dacia, daca se depaseste 120 deja vorbim de alte consumuri la aproape toate marcile

Comment

• Parerea mea e ca daca mergi pe autostrada cu un autoturism cu mai putin de 100 la ora (adica sa fie nevoie sa te depaseasca autocarele sau si TIRurile) mai bine o iei pe DN. Se numeste nesimtire sa incurci traficul ca sa scoti tu consum pe un drum de obiecei mai lung ca nr de km decat DNul.
                  Ca sa poti consuma putin la 130 ai nevoie de o masina de vreo ... 150 de cai sau aerodinamica buna (gen prius insight etc). Pana si loganul K9K 90 cai consuma sensibil mai mult la 130 decat pe vitezele uzuale de DN.
                  Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Din pacate, sunt multi care merg cu 90 km/h pe autostrada, ca sa aiba consum mai scazut de benzina.

Comment

• Cu 90/h nu prea am vazut!

Comment

• Sunt pe A1, depinde de ora și de zi. În fine, drumurile sunt ale noastre, asa cum sunt și trebuie sa ne respectam cu toții în trafic.

Comment

• Dumnica a depasit un autocar vreo 5 care mergeau in doru lelii in coloana, si nu doar loganuri ci si hyunday I35 sau similar. Si ala are limitare la 100 la ora.
                          Pana si un 1,2 poate mentine 110 la ora fara sa ruineze propietarul.
                          Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• De multe vad asemenea cazuri care conduc in dorului lelii si de fiecare data este o femeie la volan de vreo 50-55de ani sau un batranel la 60 de ani si peste ca sta cocosati calare pe volan si distrug fuiditatea traficului. Daca vrei consum mic mergi pe dn si gata. Eu nu am rabdare , cel putin spre bucuresti am mers de doua ori pe dn si m-a luat radarul de fiecare data, si de atunci mereu ma gandesc ca as putut sa dau amenda un milion sau doua, mai bine ii consum pe motorina.

Trimis de pe al meu SM-G360F folosind Tapatalk

Comment

• Vreau sa vad ca se da o lege si pt cei care merg la consum pe autostrada ... adica merg cu 20 - 30 km/h mai putin decat limita "permisa" , gen sub 100 km/h pe autostrada amenda pentru incurcarea circulatiei .... inca nu am auzit pe nimeni sa fi fost amendat ca mergea cu 140 km/h pe autostrada .
                              P.S: Sper sa nu ma insel!

Comment

• Cu 140 reali,nu pe ceas, pe autostrada te poate lua radarul- si am vazut ca mai stau baietii pe autostrada- cu 139 este tolerat, si nu te ia radarul- eu asa stiu, daca ma insel corectati ma
                                Eu zic ca o viteza buna de autostrada este 110-115-120, 130-140 doar daca ma grabesc
                                Sub 100 pe autostrada nu are nici un rost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google