Acu o săptămână, mergeam cu 115 km/h pe banda2 sa depășesc un autocar și vreo 2 mașini, când m-am apropiat de ele, autocarul s-a băgat în față (depășea cele doua mașini de pe banda 1) și a trebuit să frânez pana la 80 km/h, altfel intram direct în el.
Consum Logan II 1.2 16v
Collapse
X
-
140 real te opresc baietii sigur. Si da, intr-adevar 120 din punctul meu de vedere este ideal, consum bun cel putin la mine care sunt off topic si imi cer scuze, iar nivel de zgomot este decent raportat la logan indiferent ca este diesel sau benzina.
Trimis de pe al meu SM-G360F folosind Tapatalk
Comment
-
E asta-i buna! Va deranjeaza cei care merg cu 100 km/h! Atat timp cat circula pe bada 1...nu vad care e problema! Numai in Romania se putea pune problema asta!
Daca nu ma insel viteza minima e de 50 km/h... daca nu duce carutza macar 50...n-ai ce cauta!Last edited by jonnie007; 8 September 2015, 00:10.Keep walking...
Comment
-
@ Aris86 - Si eu am avut o intamplare asemanatoare in vara pe A7 (cred ca este corect? , Ovidiu-Agigea) , pt prima oara am mers cu Sandero pe autostrada, pe la 120 senzatia de barca este deranjanta, intre 100-120 senzatie ok, sa circuli sub 80 pe o autostrada cu doua benzi este riscant, ar trebui facut ceva dpdv legal. Oricand cineva poate face o manevra si iese o belea.
Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Salut, nu am Logan ci Sandero... La 130-150kmh pe autostrada nu am nicio senzatie de barca. Pe drumuri virajate abordate mai violent iarasi nu am simtit vreo problema asemanatoare. Singura senzatie mai neplacuta apare atunci cand pe viraje drumul are denivelari si masina incepe sa topaie de spate, evident puntea rigida isi atinge limitele. Dar totul este destul controlabil. Repet, este vorba de Sandero.
Numai bine, Razvan.
Comment
-
Senzația majora e când teci cu viteza pe autostrada pe lângă un tir... De la 130 - 140 in sus ai impresia ca zbori fie către parapet, fie către tir.
Nu stiu cum e la Logan, dar la Sandero manevra asta da mari emoții.
La peste 120 km/h si consumul creste exponențial. Deci, eu nu prea văd motive sa merg mai tare cu trăsură: nici stabilitatea si nici consumul nu o recomanda pentru un mers alert.Last edited by fallax; 8 September 2015, 11:05.
Comment
-
Originally posted by Oti View Post@ Aris86 - Si eu am avut o intamplare asemanatoare in vara pe A7 (cred ca este corect? , Ovidiu-Agigea) , pt prima oara am mers cu Sandero pe autostrada, pe la 120 senzatia de barca este deranjanta, intre 100-120 senzatie ok, sa circuli sub 80 pe o autostrada cu doua benzi este riscant, ar trebui facut ceva dpdv legal. Oricand cineva poate face o manevra si iese o belea.
Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk
Eu nu vad nicio problema sa mergi cu 90-100 km/h pe banda 1. Vor veni ceilalti pe banda 2 si te vor depasi in acelasi timp bucurandu-se ca au depasit si i-au aratat celui de pe banda 1 ce smardoi sunt ei toata lumea-i fericita.
Uitati aici o discutie despre viteza asta minima : http://www.politisti.ro/forums/topic...pe-autostrada/
Comment
-
No offence pentru nimeni insa lumea e tare proasta, se stie foarte bine in soferie ca banda 2 este pentru viteza mai mare si pentru depasiri.
Nu sunt in stare sa citeasca in retrovizoare viteza cu care vine din spate cel de pe banda 2 si atunci pur si simplu ii ies in fata.
Atat timp cat eu, vitezoman (desi nu-s de fel), nu te incurc pe tine de pe banda 1, la ce dreacu nu te asiguri mai bine de viteza cu care vine ala ? Sau mai bine zis, ce te intereseaza pe tine cu ce viteza merg eu ?
Faptul ca nu avem autostrazi si ca exercitiul mersului pe autostrada lipseste pentru o proportie de cel putin 80% dintre soferi e inca un minus.
In 200 si ceva de km de autostrada constanta-buc toata lumea mi-a iesit in fata pentru ca vroiau sa depaseasca la randul lor; am venit cu 170-180 km/h si au fost cateva situatii in care m-a ajutat masina pentru ca altfel viermele imputit care mi-a taiat calea nici macar nu a accelerat mai hotarat sa-si continue depasirea. (avensis 2009, 2.2)Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Asta am patit, mi-a iesit in fata un Fiat 1, el depasea tot o masina mica cred Matiz, din spate venea tare cred un BMW, am fost nevoit sa reduc de la 120 pana la aprox 70, dupa depasire m-am dus la loc pe banda 1, cel mai tare m-a speriat cel din spate.
Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
Comment