Originally posted by GuGu21
View Post
Consum Logan II 1.2 16v
Collapse
X
-
Originally posted by GuGu21 View Postsam, vitezele astea sunt si ele gandite. Pe autostrazile noastre nu sunt 4-5 benzi, avem doar 2, limitele de viteze sunt gandite. Daca esti pe banda 1 si te bagi sa depasesti un TIR care merge cu 90km/h ai timp sa te asiguri din spate daca vine un coleg cu 130km/h. Dar daca prietenul nostru din spate vine cu 200+ km/h te uiti in oglinda retrovizoare ( nu-l vezi ) te bagi in depasire si cand esti pe la jumatatea TIR'ului colegu cu 200 la ora e deja in spatele tau si-ti da claxoane ca nu stii sa conduci. Ca are el chef sa vina cu 200 ...
In alte cuvinte, esti tanar, esti teribilist, esti genul care apare in stirile de la ora 5, las-o mai moale, e spre binele tau si al celorlalti participanti la trafic ... Hai sa revenim la consum 1.2 despre asta discutam aici ...
Pe banda 2 nu ai ce sa cauti cu viteza mai mica de 130 km/h, iar daca treci de pe 1 pe 2 ca sa depasesti, o calci nene sa faci depasirea sa eliberezi banda.
Sunt diferite situatii in care idiotii depasesc cu 100 km/h pe banda 2.Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Consum mixt: 30 august - 30 noiembrie
Comment
-
consum combinat pe 5802 km, destul de ok zic eu
bucata aceea de metal gri deschis de pe volan, este parte din antifurt
Comment
-
corect, un consum de 5,9 pe ultimii 5800 km este aproape de diesel
si este consum combinat, si drum lung, si orase mai mici, dar si bucuresti la greu , inclusiv ore de varf si aglomeratie, gen piata sudului unde este nebunie perioada asta
acum m am uitat de km acestia, sunt parcursi in 3 luni de toamna plus o saptamana de decembrie
Comment
-
40.7 km/h , poza este facuta cu telefonul, si a iesit miscata, alta nu amAttached Files
Comment
-
Săptămâna aceasta am parcurs 135 km prin București în condiții de trafic aglomerat dimineață și seara, după amiaza o idee mai liber, am fost și la ITP și am consemnat un consum mediu de 9,3 l/100 km.
@Ampt ceasul de bord indica corect, am alimentat când a rămas o singura liniuta cu 11,56 l și cand am ajuns la același nivel consumul era de 11,6 l. Di nefericire mai sunt și stații care fura la pompa.
Comment
Comment