Consum Logan II 1.2 16v

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Hai sa nu exageram cu consum de 13-14L/100 km ca nu este chiar asa. Este la demaraj mai mare, apoi e situata intre 8-8,5L/100 km. Zgomotul nu mi se pare asa deranjant. Pune ulei elf 5w40 și poate nu mai este atât de zgomotos motoriciul.

    Comment


    • Comparați mere cu pere

      SL10 va consuma mai mult, are climă(consum permanent de curent deci de benzină) și roți pe 16

      Sandero e mai ușor, etc
      Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

      Comment


      • Eu sunt multumit de consum, am facut in mijlocul verii Severin-Dubova cu clima pornita tot drumul - 5,1L da mers regulamentar ( 90-100 km/h ). Dar cum ai sarit de 110 deja lucrurile stim cu totii ca o iau razna. E zgomotos orice i-ai face, e prost antifonata sareta ... Ca sa nu mai zic de zgomotul exterior care si ala te tampeste de cap, nu pot sa-mi imaginez un drum la mare cu masina asta, ma duc direct la ORL'ist ...

        Comment


        • Si de ce as exagera in privinta consumului? Daca iei topicul asta de la inceput, tot eu eram ala care spunea ca vara la traifc aglomerat prin oras, maicamea conducand scotea si consum de 11-12, n-am niciun motiv s-o laud din privinta consumului. Atat a fost. Am plecat pe Brasov-Fagaras-Sibiu-Valea Oltului pana la tara, aprox 350 de km, CB arata un consum de 6.9 in conditiile in care Buzau-Brasov l-am facut in o ora si 50 de minute, iar de acolo pana la sibiu am mers 140, 150 pe alocuri, in localitati 80-100. Plus ce am mai mers pe la tara, zona montana, a crescut la 7.2 consumul, iar la intors am mers pe Curtea de Arges pana la Vidraru apoi m-am intors la Buzau pe Pitesti-Targoviste, iar la sfarsit, dupa cei 765 de km, CB arata 7.1.

          Cred ca nu stii ce afirmi, cum sa arate instantul la 130 14? Asta daca ai acceleratia in podea, iti spun eu, pentru ca am incercat, la 170 pe bord ai instantul 12.
          Last edited by hasserro; 17 February 2016, 18:34. Reason: Automerged Doublepost

          Comment


          • Tu sigur nu ai diesel? Adica am eu 11 si ceva la 180. Ma indoiesc de acel 12.
            Attached Files

            Comment


            • 1.2 benzina, oscileaza intre 12.3 si 12.6. Fac o poza daca apuc.

              Am condus si un dci de 75 pe loganul aniversar, la 170 pe pilot avea instantul 8.2

              Comment


              • nu-ti risca viata cu poze, daca poti pune pe altcineva sa faca poza cand conduci, si nu la 170 ... Sa-ti vad instantul la 130, daca o tii numai in 130 mananca bine, nu-mi spune ca nu ca vad si eu ca e flamanda ... Postarile tale sunt expuse intr-o asemenea maniera incat pare ca mergi numai cu 130+ si masina consuma 7 litri / 100km ... :/

                Comment


                • Avand cutie mai lunga da se poate si 8 si cv. Dar la mine cu soft si destul de birjaruita masina asta e consumul. Nu vreau sa te superi ca m.am bagat dar stii 7 ala asta mi se pare putin, insa nu ar fi nici un lucru rau daca ar fi real, adica e de bine. Dar mi se pare ca usor, usor te apropii de consum de dci, si eu merg mai ales seara, mai repede, si la mine sub 5,5-6 nu prea consuma, dar nu asta e important, ci faptul ca masina a mai fost si incarcat si mai merge si cu 150. Si eu cu 1.4 a tatalui meu cu 2oamenii abia ajung la 140 plictisindu-ma. Si inca ceva, ai verificat si la pompa consumul plin pe plin sau doar ce zice pe cb.u?

                  Comment


                  • Nu am avut unde sa merg in seara asta cu 170, in schimb am mers constant cu 130. Acum probabil ca nu vi se va mai parea atat de ireal, punand la socoteala frana de motor inainte de intrarea intr-o localitate, viteza mai mica de 130 in localitati, cat spune CB, atat va zic si eu.
                    Nu, din pacate nu am avut curiozitatea sa i fac consumul la pompa. Oricum, din ce imi aduc aminte, pe la 130 daca pui pedala la fund incepe de la 15 consumul instant si scade treptat, pe la 160 e undeva la 13 cu pedala la fund, iar la 170, cat poate ea, se stabilizeaza undevA intre 12.3-12.6

                    Comment


                    • bv, sper ca a filmat altcineva ...

                      Comment


                      • Da, altcineva.

                        Comment


                        • 7.5 la 130 e bun

                          Comment


                          • Normal ca este bun, cu condiția sa meri constant. Mersul în hopuri este cel care face masina sa consume mult.

                            Comment


                            • Daca mergi la 90-100 cu motorul de 1.2 te apropii de consumul de diesel mai alergat, asta mai mult extraurban, eu personal sunt multumit de consum

                              Comment


                              • Stiu ca e vorba de motorul de 1,2 dar daca vreti sa vedeti, pentru comparatie, consumul instantaneu la 130k/h pentru 0.9 tce... va dau un link.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google