If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Masina am ridicat-o la sfarsitul lui noiembrie din reprezentanta. Am 335 km parcursi numai in oras, cu anvelope de iarna pe timp de iarna - raportez si eu datele din pozele de mai jos. Am pus imagini si cu drumul spre lucru ( 1 km ). Merg numai in tr 1 si 2 ... Ce parere aveti, sa ma ingrijorez ?
De asemenea, e normal ca pe o panta singur in masina sa ajunga sa-mi arate un instant de 18L la vreo 2700 rpm in treapta a 3 a ?
Sper din tot sufletul ca te refereai la rampa
Iar in legatura cu consumul, mie mai tot timpul imi arata consum instant mare, dar pe cel mediu se vede adevarul dupa 100-200km.
Iarna in aglomeratie doar tr1 si 2, consumul de 10 e perfect normal, iar la media aia orara, e chiar mic
Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
La 1 km parcurd motorul ala nici nu apuca sa intre in regim normal de lucru
Practic il chinui pana la servici
Motorul lucreaza bine cand a atins temperatura optima de functionare
@Tinuletz> Alea sunt consumurile oficiale declarate de Dacia, evident în viața reala mai cresc, în plus mașina cu GPL e mai grea.
acum doua seri am avut discutia asta cu un prieten, si am comparat in talon loganul meu 1,2 gpl vs logan diesel model anterior. diferenta e de 25 kg in plus pt diesel, 1150 / 1175 kg. nu stiu acum cat are 1,2 logan 2 benzina sau diesel
Consumuri pe care le scot si cu 1.6 16v...care i faza? Vecinul are 1.2 16 v chel...nu scoate sub 12 in Bucuresti...aici ma refer la orele 7-10 dimineata si 6-8 seara.
Ciudat este faptul ca socramiu are symbol cu 1.2 16v si are un consum mediu de 7.5...unde in mangalia nu poti sa zici ca i trafic. Instantul la 100 km.h arata in jur de 6. Masina are 22000 km.
Consumuri foarte mari ptr ceea ce ofera masina. Symbolul este o ragalie de masina care tragi de ea sa urce la deal...nu stiu cate kg are.
La 1 km parcurd motorul ala nici nu apuca sa intre in regim normal de lucru
Practic il chinui pana la servici
Motorul lucreaza bine cand a atins temperatura optima de functionare
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da stoicane, corect, dar eu in 5 minute sunt la servici. De la garaj pana la fabrica am 3 km, asta e viata in provincie ... Dintre care 1 km, il fac pe nenorocitul ala de drum
Last edited by GuGu21; 28 January 2015, 01:37.
Reason: Automerged Doublepost
Deci... Făcut plinul acum vreo 2 săptămâni. Plecat pana la Balș (după Craiova) - eu fiind din Petroșani. Kilometri parcurși ~550, CB-ul spune ca mai ajunge benzina ~150 km. Consum de la alimentare: ~30 l, media: 6,2 l/100 km. Masina inca n-are 1300 km, deci ma aștept ca după 3000 km sa aibă o medie chiar mai mica.
Sper ca v-a fost de folos!
Am fost azi bz-bucuresti, am mers ceva si prin bucuresi, vreo 260 de km in total din care vreo 45 in bucuresti, foarte aglomerat....
La dus am avut consum de 5.8, mers linistit cu 105-110, consumul instant era 5.7-6.4
La intors am mers 120-125.
Pana inapoi acasa consumul arata 6.2.
Viteza medie a fost de 49 si ceva si 15 litri de benzina.
Am fost azi bz-bucuresti, am mers ceva si prin bucuresi, vreo 260 de km in total din care vreo 45 in bucuresti, foarte aglomerat....
La dus am avut consum de 5.8, mers linistit cu 105-110, consumul instant era 5.7-6.4
La intors am mers 120-125.
Pana inapoi acasa consumul arata 6.2.
Viteza medie a fost de 49 si ceva si 15 litri de benzina.
ai uitat sa spui de cei 4 oameni de 120 kg fiecare + nisipul din portbagaj ...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment