Originally posted by masinamica
View Post
Consum Logan II 1.2 16v
Collapse
X
-
-
Eu am 7.8% in Bucuresti pe o distanta de aproape 1900 km. Nu vad de ce vi se pare asa SF consumul ca e destul de usor de realizat. In weekenduri am vazut si consum de 5.8.
@Aris Incearca sa repozitionezi colierul de la furtunul de recirculare. Eu am 7000km cu colierul si e perfect uscata zona. Asta in conditiile in care furtunul e cel original, iar pata a aparut atunci cand masina avea in jur de 2500km
Comment
-
Originally posted by Bizo View PostEu am 7.8% in Bucuresti pe o distanta de aproape 1900 km. Nu vad de ce vi se pare asa SF consumul ca e destul de usor de realizat. In weekenduri am vazut si consum de 5.8.
@Aris Incearca sa repozitionezi colierul de la furtunul de recirculare. Eu am 7000km cu colierul si e perfect uscata zona. Asta in conditiile in care furtunul e cel original, iar pata a aparut atunci cand masina avea in jur de 2500km
Sent from my SM-G901F using Tapatalk
Comment
-
Va salut,
Am citit multe postari din urma despre diverse consumuri, dar toate particularizate pentru diverse conditii de condus si de drum. Mentionez ca, in mare cunosc factorii care influienteaza consumul extraurban, la vechiul 1,4 mpi am scos si 5,5 % economic dar si peste 7% pe autostrada cu 145 / ora real cu 4 persoane si bagaje.
Acum vine si intrebarea de aici:
La noul 1,2 16V, 73 kw, 400 km, la ce consum extraurban mediu ma pot astepta in urmatoarele conditii?
Concediu 3000 km, exclusiv extraurban ruta Ro-Srb-FYROM-Al-Gr-Ro, 2 persoane, 50 kg bagaje , rezervor de la plin la gol, stil de condus economic in regim de rodaj adica max. 3500 ture, 40-60 localitate, 80-100, drum national si max. 110-120 autostrada.
Va multumesc, o zi buna va doresc.
Comment
-
Eu in vara am mers Bucuresti-Arad-Budapesta-Praga si retur dar prin Oradea, am avut consum cand am ajuns acasa de fix 5l/100km. Am mers cu 110-120 pe autostrada si 80-90 in localitatii, preponderent cu aer conditionat, deoarece era destul de cald, 4 persoane, bagaje full.
Comment
-
Da, e cam putin. Am avut si 1.5, am si 1.2, acum, iar 5%, in conditiile de mai sus, e improbabil pentru 1.2. Eu pe A1, mers 100 km/h, doua persoane, cu bagaje, fara aer, am scos 5%-5,5%. La 150 km/h consuma 14-16%
Sent from my SM-G901F using Tapatalk
Comment
-
Da stiu e GPL-ul , dar sa ai si la tine inca vreo chiulasa de rezerva in caz de supape terminate.
E motor mic , este si normal la viteze de autostrada romaneasca sa consume destul de mult.Last edited by prometheus; 8 May 2016, 12:57.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
Comment