Darksun, n-as baga mana in foc. Eu am scos 55 km/ora...si am tras de masina cat am putut...pe defileul jiului. Pe partea cealanta...am mers la viena si am scos 105km/ viteza medie...mers la limita legii. Si sa faci transfagarasanul cu 50km/ora...este ok din cate imi aduc eu aminte
Consum Logan II 1.2 16v
Collapse
X
-
@darksun, ce viteza medie obțineți pe Transfăgărășan? Sunteți vreun schumaher și nu știm? Cam ironic și arogant postul dvs. În general viteza medie comercială pe drumurile din România este sub 50 km/h, deoarece drumul nu este în panta și mai prinzi cate un tir/tractor/caruta pe drum.
Comment
-
Nu stiu cum scoti tu / dvs (sa fim politicosi) 50 KM/H sau sub, eu oriunde am fost sub 70 de km/h nu am vazut. Pentru moment ma invart la 80 km/h media de mers in tara pentru ca avem acuma si cateva "urme" de autostrada.
Am mers recent in Grecia, am scos media de viteza pe 2600 de KM, 96 KM/H
Normal ca masina consuma 4 in conditii de 50 Km/h.
Nu era nimica arogant, era doar o constatare ca viteza medie este EXTREM de mica.
Comment
-
-
Timisoara-tg jiu am scos media 63 km/h in conditiile in care am mers lejer si n-am fortat. 60 km/h in localitati si 90-95 afara. Iar pe defileu am mers incet (deh...consoarta+semafoare).
P.S. Eu sunt fraierul ala care respecta toare regulie de circulatie
Comment
-
Originally posted by micutzu666 View PostA scos cineva medie orara de 100 sau apropiat de 100,gen 94,95...Ce consum a avut la final?
Timp total: 2h25 min, din care vreo 8 minute stat la Fetesti sa platesc taxa
Conform calculelor mele (nu am resetat computerul de vreo 1400 km), media orara este de 98,36 km/h, iar consumul de 6,92 l/100 km. Mers pe autostrada cu viteza cuprinsa intre 110 si 140 km/h, cu un varf de 175 km/h (pe A4, la vale ).
Comment
-
Acum depinde si de conditiile de drum. Eu de exemplu, pe acelasi traseu tm-viena am scos si 6.4 si 7.5% consum mediu...la aprox aceasi viteza medie (din tm pana in viena iese cam 85km/h in conditiile in care am si 75 km de la tm pana in sannicolau). Iar recordul a fost de 8.1 intr-o toamna, am prins ploaie. Iar in zona budapesta am mers cu 40km/ora...si la cata apa era pe jos...abia tragea masina in panta
Asta doar ca o paranteza fata de 1.4. 1.2 este o evolutie vizibila fata de 1.4
Comment
-
Originally posted by darksun View PostLa 50 KM/H viteza medie cred ca au adormit si cei din spate si calculatorul masinii si nu a mai inregistrat.
Comment
Comment