50 km/h in conditiile expuse de panselin e foarte bine. Si consumul din nou, e foarte bun. Nu am fost pe Transfagarasan cu Sandero al meu ca sa fac o comparatie, insa vreau sa ajung sa vad din nou ce poate (am fost pe TransRarau si s-a descurcat foarte bine).
Consum Logan II 1.2 16v
Collapse
X
-
Originally posted by darksun View PostLa o vmedie de 90 - 100, cam asta e consumul intre 6 si 6.5.Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
-
Este ok cat timp intelegi scopul masinii. Si nu te imaginezi intr-o masina de F1 cu un consum de bicicleta. Cand intelegi ca masina asta a fost conceputa pt drumuri europene/nationale, cu un cost foarte decent si un cost de exploatare minim...si o conduci ca atare...are un consum si o fiabilitate mai mult decat decenta
Comment
-
Originally posted by micutzu666 View PostMultumesc! Hai ca e bine totusi!
Comment
-
Vibratia cupolei ar mai fi o sursa de zgomot-am vazut cum izoleaza FanLogan pe youtube. Daca izolezi si fetele de usi cu fonomin, poate obtii o reducere a zgomotului. Tabla este f subtire nu are intarituri, nervuri pe interior si vibreaza in contact cu, curentii de aer (asemanator, cum flutura un steag).„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Hai sa fim sinceri, la capitolul antifonare sunt petarde. La peste 100-110km/h iti face capul dezastru ( si zgomotul de motor dar mai ales zgomotul de afara ). Un drum pana la mare si ajung cu sange curgand din urechi. De undeva trebuia sa taie costurile, e un dezastru masina la capitolul asta ( cel putin 1.2 ) ... Patetic
Comment
-
GuGu21 hai sa-ti spun ce-i patetic: masina nu este facuta pentru viteze de peste 110-120 km/ora. Motorul este relativ slab. Dar asta nu pricepe lumea. Masina nu este facuta sa faci autostrada cu 180 km/ora. Masina este facuta pentru oras+drumuri nationale + autostrada ocazionala la viteze decente. Dar asta nu pricepe lumea.
Comment
-
ehhh nu-i facuta, constructorul da o viteza maxima de 156 km/h.
E facuta, dar e facuta prost ... Daca mai puneau 200 EUR la pret dar o antifonau ca lumea, nu cred ca se supara cineva. Sper macar ca la urmatoarea generatie sa corecteze aceasta mare buba. Noi astia care le-am luat, asta e, suferim ...
Comment
Comment