pai si pe telefon ce soft ai ? Ce telefon ai ?
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Se numeste interfata ELM327, sunt mai multe variante, clone chinezesti, mai mari, mai mici, cu buton on-off. Interfata se introduce in mufa OBD , ea este situata la Logan, in torpedou. Merge impreuna cu un telefon, tableta,PC,laptop, cu un program instalat in finctie de sistemul de operare al device-ului (Android -Torque, OBD car doctor, Windows - ......????, IOS -DashCommand???)„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
eu am incercat o interfata mini dar era de culoare alba, la loganul meu din 2014 nu se conecta in schimb imi bipaia sunetul de la frana de mana cand era bagata in mufa masinii, in schimb la un logan din 2010 se conecta imediat.laureate 1.5l, albastru marin
Comment
-
La TCe arată alte chestii ce nu apar la 1,2
Cum spunea și Oti să adunăm impresiile despre ELM327 și X52 în topicul dedicat http://www.loganclub.ro/forum/interf...n2-t57551.htmlPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Pentru Logan 2. Este o tanti de la Pitesti pe partea cu gardul cum curge Dambovita cam pe la jumatate. De la ea am luat astazi obturatoare de praf pentru usi la 25 ron setul(4 buc.).Eu nu am nevoie de manere cromate pentru ca eu am Logan 2 Prestige si le are cromate din fabrica.Last edited by SCORPION21; 10 January 2016, 17:09.
Comment
Comment