If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am vazut la reprezentanta la prestige, si as monta daca as gasi manere de deschidere usi din interior cromate, cred ca nu este greu de montat asa ceva, arata chiar bine, puteau monta si ei la laureat nu numai la prestige
Ce ar mai fi fost fain de avut pe masina erau senzori de uzura placute de frana
Am vazut la reprezentanta la prestige, si as monta daca as gasi manere de deschidere usi din interior cromate, cred ca nu este greu de montat asa ceva, arata chiar bine, puteau monta si ei la laureat nu numai la prestige
Ce ar mai fi fost fain de avut pe masina erau senzori de uzura placute de frana
Le-am cautat eu la un moment dat pe forum, erau 110 lei BUCATA. Acum cateva zile, cineva postase pe forum cum ca toate 4 ar fi 50 lei in targ vitan (pt Logan 2). O sa ma duc intr-o duminica sa le caut.
Din cate tin eu minte, Logan 2 in Vitan e considerat ph2-ul... Crs, sa spui daca le gasesti, ca as vrea si eu un set ( poate le cumperi si mi le pui si mie la posta )
mânere interioare deschidere usi SL10
FS cda de deschidere us 806714381R 19,21e+tva colour= chromium fitting
SS cda de deschidere us 806714381R 19,21e+tva colour= chromium fitting
FD cda de deschidere us 806708506R 19,21e+tva colour= chromium fitting
SD cda de deschidere us 806708506R 19,21e+tva colour= chromium fitting
Iar în vitan trebuie să le explici destepților diferențele între X90 și X52(Logan 3 în capul lor).
Știu cine le-a văzut, dar am impresia că a gasit din dezmemebrări.
P.S. Cum deja există SL10 "daună totală" poate vrea cineva să transplateze clima automată pe un X52 normal
Last edited by t0rquemada; 21 January 2016, 12:05.
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Le-am cautat eu la un moment dat pe forum, erau 110 lei BUCATA. Acum cateva zile, cineva postase pe forum cum ca toate 4 ar fi 50 lei in targ vitan (pt Logan 2). O sa ma duc intr-o duminica sa le caut.
Poate merg duminica in targ si eu sa vad daca se gasesc pe acolo acele manere cromate, chiar nu am vazut in targ asa ceva, dar nu am mai fost duminica acolo de ani buni, si am vazut ca duminica este aglomeratia mare
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment