If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cu cardul, iti faci cont si adaugi contul cardului, cand expira si parola. Banii sunt retrasi automat din cont, la conversia din lei in dolari banca percepe un comision infim (la 90 lei undeva la 1-2 lei parca).
Transportul pentru acea protectie e 21 de dolari.
Last edited by Crs. Sandel; 6 February 2016, 12:18.
Se accepta mai multe metode de plata, inclusiv paypall.
Sistemul de plata de pe aliexpress nu trimite banii direct vanzatorului decat dupa confirmarea in bune conditii a bunului de catre cumparator. Daca ceva nu e ok la primirea coletului sau pur si simplu coletul nu ajunge la destinatie, aliexpress va returna banii cumparatorului.
Eu am comandat de mai multe ori de pe aliexpress si am avut parte si de despagubire pentru ca nu am primit coletul la timp. Am ramas si cu bunul - care a ajuns intr-un final - si am primit si banii inapoi.
-comutator rotativ de Clio4 cu airbag, ccsl și PTT* (vine și cu fire de claxon!)
-trebuie butoane ce permit iluminarea, cele de Dacia NU se pot ilumina corespunzător
Se poate folosi mufa de PTT pentru iluminare.
PTT = Push To Talk, disponibil pe Medianav EVO, la Renault X52 și Clio4 e pe volan nu pe joystick
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
-comutator rotativ de Clio4 cu airbag, ccsl și PTT* (vine și cu fire de claxon!)
-trebuie butoane ce permit iluminarea, cele de Dacia NU se pot ilumina corespunzător
Se poate folosi mufa de PTT pentru iluminare.
PTT = Push To Talk, disponibil pe Medianav EVO, la Renault X52 și Clio4 e pe volan nu pe joystick
volan X52 RS de brazilia, idem clio 4 cu airbagul aferent dar ala cred ca are si alt calculator de airbag in consecinta.
Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Am montat cu banda dublu adeziva 2 oglinzi rotunde, la interiorul masinii, in dreptul oglinzilor laterale, aproape de geam, care oglinzi vad in unghiul mort, sunt foarte ok daca se regleaza cum trebuie, iar eu am preferat sa le montez in masina, si nu pe oglinzi
Ideea mea a fost sa elimin unghiul mort
Am montat cu banda dublu adeziva 2 oglinzi rotunde, la interiorul masinii, in dreptul oglinzilor laterale, aproape de geam, care oglinzi vad in unghiul mort, sunt foarte ok daca se regleaza cum trebuie, iar eu am preferat sa le montez in masina, si nu pe oglinzi
Ideea mea a fost sa elimin unghiul mort
La vechea Nova gti aveam o oglinda convexa prinsa de cea a masinii.
La Sandero mi-e teama s-o montez, nu stiu cat de rezistenta este prinderea de parbriz!
Astept si eu poze cu cele montate de tine.
ai dreptate! poate ar fi bine sa eliminam si plafoniera ca doar n-ai cum sa nu nimeresti scaunul cand intri in masina "...la Logan"
Bine a fost doar o parere, pentru ca oricum acele butoane sunt usor accesibile cand esti cu mainile pe volan, dar uite inca o idee: butoane iluminate la plafoniera. Si cu asta chiar sunt de acord.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment