Originally posted by NOF
View Post
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Astea sunt led-urile http://www.ebay.com/itm/181415782890...%3AMEBIDX%3AIT
Se vad foarte frumos noaptea.
Comment
-
acestea sunt pozele promise cu oglinzile pt unghiul mort
am pozat doar oglinda de la sofer, la cea de la pasager nu am reglat inca unghiul
este fain ca in aceasta oglinda se vede exact ce nu se vede in oglinzile laterale
in poze nu se vede asa de bine diferenta intre unghiurile diferite ale oglinzilor, dar in realitate este altceva, depinde mult de unghiul unde este pozitionat soferul cand conduceLast edited by panselin4; 11 February 2016, 23:51.
Comment
-
Originally posted by SCORPION21 View PostOdată ce uch taie curentul se sting și ele.
Am vrut sa pun leduri la a mea, dar nu exista acele gauri in capetele butonului ca la plafoniera cu 3 butoane.
Comment
-
spik, cred ca se poate "recicla" un buton de la o plafonieră cu 3 spoturi. sau mai bine, montezi una, deşi personal nu vad utilitatea atâtor spoturi.
m-a atras şi pe mine ideea ledurilor în butonul plafonierei, dar când am văzut că stă aprins tot timpul, mi s-a părut o treabă făcută pe jumătate.
mai util consider a fi 1 sau 2 leduri care dau o lumina difuza (eventual oranj ca sa fie in ton cu bordul) în spaţiul de depozitare de la baza consolei.Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
Poate ne explici cum ai facut alimentarea ledurilor.
La Sandero meu din 2011,1,6mpi, la plafoniera am 3 fire: o masa si doua plusuri din care unul este permanent. Celalalt plus este comandat si temporizat.Astfel butonul de la plafoniera, in functie de pozitie, opreste alimentarea de tot, comuta pe comanda/temporizare sau alimenteaza permanent.
Deci nu am cum sa alimentez aceste leduri altfel decat becul "principal"! Deci ori se aprind si se sting odata cu becul de lumina ambientala ori raman aprinse permanent!
Poate la Logan 2 sunt alte posibilitati.Last edited by spik; 13 February 2016, 00:13.
Comment
Comment