@ spik: mie imi place oglinda "de tractorist". De unde o ai, cat costa, cum ai prins-o, cat este campul vizual, te rog da-mi mai multe detalii, mai multe poze. Multumesc!
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by FloNick View PostCare este "varsta" ta daca nu sunt prea indiscret sa te intreb.....
Te surprinde sa spun ca varsta ta afisata este de 28 de ani?!
Originally posted by ctropett View Post@ spik: mie imi place oglinda "de tractorist". De unde o ai, cat costa, cum ai prins-o, cat este campul vizual, te rog da-mi mai multe detalii, mai multe poze. Multumesc!
Campul vizual cuprinde si geamurile de la portierele spate...singurele "oprelisti" fiind stalpii spate.
La o cautare pe net nu am gasit ceva asemanator.
Comment
-
Originally posted by Oti View PostNu am desfacut acum, din amintire, grosimea este aprox 2mm. Am o poza pe undeva, la o fata de usa. Atat deocamdata, o dau jos dupa revizie, cred peste 3-4 luni, atunci o sa masor.
trimis de pe mobil
@spik - imi place oglinda, am avut una pe Matiz, ruseasca USSR, cu ceas afisaj "neon" - in spatele oglinzii, am spart-o, nu am mai gasit asa ceva.
trimis de pe mobilLast edited by Oti; 14 February 2016, 16:23.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
eDepot vă oferă o interpretare contemporană a unei game compelete ce include, scaune de bar, scaune de bucătărie - dining, scaune ocupaționale și soluții „office” compuse din scaune directoriale de birou, scaune multirol și scaune de vizitatori.
Lasand la o parte gusturile, oglinda practic largeste si "lumineaza" partea din spate a masinii.
Pur si simplu ai o panorama cu luneta si geamurile laterale spate!
Are si un neajuns destul de mare si anume acela ca nu poti rabata parasolarele pana la maxim, dar pentru o persoana cu inaltime medie nu este necesar.
Totusi as vrea sa stiu cum se vede cu o oglinda concava ce am vazut-o pe net, dealtfel singura.
Este mai scurta si mai lata.Last edited by spik; 14 February 2016, 21:08.
Comment
-
Originally posted by spik View PostMda, ce sa mai spun?!
Te surprinde sa spun ca varsta ta afisata este de 28 de ani?!
Oglinda o am de prin 2000, primita de la un prieten.
Campul vizual cuprinde si geamurile de la portierele spate...singurele "oprelisti" fiind stalpii spate.
La o cautare pe net nu am gasit ceva asemanator.
Comment
-
Că tot se vorbește de stingătoare:
-prindere sub scaunul șoferului (de la ruși) și un filmuleț interesant la 3.20 e acțiunea interesantăPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Eu nu inteleg, e plastic ... Nu ar trebui sa se sparga, nu e casant materialul ?Attached Files
Comment
-
Legat de oglinzile acelea de unghi mort, pe ebay.de apare varianta mult mai ok.
Comment
Comment