Ai 2 poze, cea de sus cu insemnari si una de la mine din masina
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Multumesc t0rquemada pentru poze, cum cumpar tot ce trebuie (filtru+capac) ma apuc de decupat, sper sa nu fie necesar de decupat (desfacut) si in interiorul aerotermei. La masina asta (Acces) te poti astepta la orice din partea fabricantului.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Imbunatatiri
Am facut si eu pe a mea cateva mici imbunatatiri care m-au costat 600 RON - totul de la Dacia. Vroiam sa-mi iau cotiera si huse, dar deocamdata nu permite bugetul .
Ce ma enerveaza la deflectoarele de aer este ca atunci cand lasi geamul putin deschis si trantesti usa se loveste geamul de el si face un zgomot enervant ... in rest sunt multumit
Comment
-
Originally posted by GuGu21 View PostAm facut si eu pe a mea cateva mici imbunatatiri care m-au costat 600 RON - totul de la Dacia. Vroiam sa-mi iau cotiera si huse, dar deocamdata nu permite bugetul .
Ce ma enerveaza la deflectoarele de aer este ca atunci cand lasi geamul putin deschis si trantesti usa se loveste geamul de el si face un zgomot enervant ... in rest sunt multumit
Exceptand paravanturile alea, frumos.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Te vei linisti rapid, deoarece capacele vin cu manerul, nu au cod separat si nu sunt vopsite.
stanga fata
normal 806072631R 25,74e+tva nevopsit
SL10 806077408R 39,03e+tva nevopsit
stanga spate
normal 806072631R 25,74e+tva nevopsit
SL10 806077408R 39,03e+tva nevopsit
dreapta fata
normal 806062700R 25,74e+tva nevopsit
SL10 806065294R 39,03e+tva nevopsit
dreapta spate
normal 806067200R 25,74e+tva nevopsit
SL10 806065294R 39,03e+tva nevopsitPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Stiti cumva daca Stepway II are precablaj pentru incalzire in scaune?Tutorial montaj conducte ventilatie pentru locurile spate: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1156
Comment
-
Originally posted by GuGu21 View PostAm facut si eu pe a mea cateva mici imbunatatiri care m-au costat 600 RON - totul de la Dacia. Vroiam sa-mi iau cotiera si huse, dar deocamdata nu permite bugetul .
plasa de bagaje din portbagaj cum functioneaza? ancorezi obiecte si bagaje sub ea, pentru a nu aluneca?
cat ai dat pe aparatorile de noroi ? si cat a fost manopera la montat ?
Comment
-
-
Ce pacat.Tutorial montaj conducte ventilatie pentru locurile spate: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1156
Comment
Comment